Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. április 12. 18:00 | László Márta

ÓRIÁSI - SIKER

Molett balett a kifutón

Megrendezték az ország legnagyobb plus size divatbemutatóját Budapesten. A rendezvényen a fiori fashion vonultatta fel a 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját, amely osztatlan sikert aratott!

Több mint száz molett nő gyűlt össze a fővárosban, hogy megtekintse a fiori fashion legújabb fazonjait egy Magyarországon egyedülálló, oldott hangulatú plus size divatbemutatón.

Tavaszi színek, duci modellek, Kép: fiori fashion

Tavaszi színek, duci modellek, Kép: fiori fashion

A pódiumon a cég által kiválasztott tíz modell mutatta be a 2018-as tavaszi-nyári ruhakollekciót egy félórás show keretében, majd az est hátralévő részében Földiné Sánta Ibolya, az immár 20 éves fiori fashion alapító-tervezője stílustanácsadással szolgált az érdeklődőknek.

Falusi Mariann az új ruhában, Kép: fiori fashion

Falusi Mariann az új ruhában, Kép: fiori fashion

A rendezvény és a kollekció minőségéről sokat elárul, hogy Falusi Mariann, az est házigazdája hazavitte a fiori fashion tervezte ruhát, amit a színpadon viselt. Pedig a molett énekes egyébként korábban arról beszélt, sokszor neki is problémát jelent, hogy a ruhaboltokban sosincs akkora méret, ami rávaló.

Lakatos Márk megmondja, milyen vagy – csak nézz tükörbe!
Elemezd az arcod, hogy tökéletes legyen a tavaszi szetted! Lakatos Márk összefogott négy csinos divatbloggerrel, hogy megmutassa, miként válasszunk igazi, színtípusunknak is megfelelő darabokat idén tavasszal. Segítségükkel rátalálhatunk a saját színpalettánkra, hiszen Márk most azt is bebizonyította, hogy a különböző színtípusba tartozó blogger lányoknak teljesen más színek állnak jól.
Az örök kis fekete, Kép: fiori fashion

Az örök kis fekete, Kép: fiori fashion

– Általában beállok az ajtóba és megkérdezem, hogy van-e valami a méretemben, de a magyar plázákban szinte esélytelen vagyok, bárhová megyek – fogalmazott Falusi Mariann.

A ravasz csíkos, Kép: fiori fashion

A ravasz csíkos, Kép: fiori fashion

Földiné Sánta Ibolya, a cég alapító-tervezője szintén azt emelte ki, a plus size nőknek korábban örülniük kellett, ha egyáltalán találtak maguknak ruhákat.

– Ma már egyre nagyobb a választék a piacon, de a duci hölgyek is szeretnének divatosan öltözni. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy egyetlen szék sem maradt üresen a nézőtéren – mondta Földiné Sánta Ibolya.

Duci modellek esti öltözetben, Kép: fiori fashion

Duci modellek esti öltözetben, Kép: fiori fashion

A vártnál is nagyobb sikeren felbuzdulva a fiori fashion hagyományteremtő jelleggel a jövőben évi két alkalommal szeretné majd megszervezni a bemutatót. Igény érezhetően lenne rá.

Ha cipőm beszélni tudna, hej de nagy mesemondó volna…
… énekelte egykor Katona Klári… A szem a lélek tükre, de vajon miről árulkodik a cipőnk? A Premier Outlet szakértőinek segítségével kiderítjük, hogy mit szimbolizálnak a különböző lábbelik?


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!