Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. április 04. 11:00 | László Márta

SARKALATOS PONT

Ha cipőm beszélni tudna, hej de nagy mesemondó volna…

… énekelte egykor Katona Klári… A szem a lélek tükre, de vajon miről árulkodik a cipőnk? A Premier Outlet szakértőinek segítségével kiderítjük, hogy mit szimbolizálnak a különböző lábbelik.

Nem csupán a cipő ápolása és tisztán tartása sokatmondó, hanem az is, hogy milyen típust választunk, hiszen izgalmas dolgokat árulhat el rólunk, jellemünkről. Lássuk, hogy miről mesélnek az egyes lábbelik!

Sportcipő

Sportcipő, Forrás: pexels.hu

Forrás: pexels.hu

Aki szívesen hordja ezt a darabot, az jellemzően nyugodt és kiegyensúlyozott. Viselőjét lazaság és közvetlenség jellemzi, imád a szabadban lenni, és bármikor kapható egy sétára. Nyugodtsága, kiegyensúlyozottsága miatt szuper társaság, és igazán jó hallgatóság.

Magassarkú

Magassarkú, Forrás: pexels.hu

Forrás: pexels.hu

Szenvedélyes és céltudatos, nyitott, ugyanakkor titokzatos. Aki tűsarkúba „bújik” az szereti megmutatni nőies oldalát, gyakran lép ki a komfortzónájából, így nem ijed meg a változásoktól sem, ami a kisugárzásában is megmutatkozik. Sokan magabiztosabbnak érzik magukat magassarkúban, és lássuk be, ez a típus varázserővel bír, hamar felfigyelhetnek ránk, ha erre esik a választásunk.

Balerina cipő

Balerina, Forrás: pixabay.hu

Forrás: pixabay.hu

Kedvesség, vidámság és kislányos báj jellemzi viselőjét, ő az a típus, aki a legapróbb dolgokban is örömét leli. Romantikus és őszinte, nem riad vissza az érzelmek kifejezésétől. Megjelenése mindig csinos. A színek állandó szereplői ruhatárának.

Divatcipő

Divatcipő, Forrás: Premier Outlet

Forrás: Premier Outlet

Imád vásárolni, szenvedélye, hobbija a legfrissebb trendek követése. Olykor egy kicsit magának való, viselkedése felszínesnek tűnhet,

5+1 tipp a tavaszi gardróbfrissítéshez
Mielőtt elindulnánk a nagy tavaszi gardróbfrissítő hadjáratra, érdemes átgondolnunk, hogy milyen ruhákra és kiegészítőkre lehet szükségünk. Tuti tippekért maradj velünk, a szakembere segít, hogy stílusosan pezsdítsd fel a ruhatáradat!

de sokkal több rejlik benne, valódi jellemét csak szűk barátai körének fedi fel. Szereti kipróbálni az újdonságokat, és nem riad vissza, ha fel kell kutatnia a ritkább darabokat, ennek eredményeképp gyakran előfordulhat nála a megfelelési vágy. Egy igazi élménykereső.

Ha magadra ismertél, és szívesen bővítenéd a cipőgyűjteményed, van egy tippünk! Keresd a tavaszi kedvezményeket, mert mostanában szuper áron juthatsz hozzá akár márkás darabokhoz is.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!