Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. május 25. 15:00 | László Márta

Babragu

Számos érdekességet kínálnak a húsokhoz a BBQ-partik mesterei. A speciális majonézes krumpliról más esett szó, de most itt ez babragu, ami egyszerűen elképesztően jó a körúti Kiss-testvérek elkészítésében. Amerikában tanulmányozták ezt a receptet is. Azt kell mondanom, hogy a derék Bud Spencer, aki imádta ezt az ételt, biztosan megnyalná mind a tíz ujját ezután!  

Babragu, Kép: Budapest Barbeceu Company

Babragu, Kép: Budapest Barbeceu Company

10 éhes szájhoz:

Elkészítés:

Apróra vágott bacont lepirítunk, és hagyjuk, hogy szinte leégjen, majd kis kockára vágott marhaszegyet adunk hozzá. Összepirítjuk a vörös hagymával. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával, kevés cukorral, worchesterrel, kockára vágott paradicsommal és a barbecue szósszal. Visszaforraljuk, majd hozzáadjuk a 3 féle babot és a finomra vágott petrezselymet! Jöhet a nagy kanál!

TEX-MEX
Egy igazi BBQ-parti bizony egy majd egynapos program az Egyesült Államok déli részein, ahol ez nemcsak divat, de közösségteremtő program is. A grillezéssel szemben a húsnak több füsttel, lassan kell sülnie, és ez bizony időigényes feladat. Hogy addig se haljunk éhen, és ne is a sör győzzön, nem árt egy jó kis leves! Íme, a híres Kiss-testvérek pompás ajánlata! hajtsunk rá, itt a szezon!
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

batáta, gyömbér, meleg leves, sütőtök, tél

Gyömbéres sütőtök krémleves édesburgonyával

Februárra megcsappan szervezetünk vitaminkészlete, ellenállósága. Kívánjuk a forró, energiát adó leveseket. Legjobb ha ezeket úgy állítjuk össze, hogy vitaminban gazdag , ízletes és nem utolsó sorban gyorsan elkészíthető legyen.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!