Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 20. 15:00 | László Márta

A Golden Globe igazi sztárja

Akár hiszed, akár nem, a Golden Globe díjkiosztó résztvevői egyszerűen beleszerettek e nagyszerű italba. Ezzel Te is elkápráztathatod barátaidat. A hagyományos aperitifek tökéletes alternatívája, amely kiemeli a kávé minőségét, és szokatlan virágszerű ízzel gazdagítja azt. A titok: a jeget legalább 24 órával fogyasztás előtt el kell készíteni!

E-tonic, Kép: Lavazza

E-tonic, Kép: Lavazza

Hozzávalók:

Jég:

Tonik:

Elkészítés:

Jég (24 órával fogyasztás előtt elkészítendő): Az összezúzott borókabogyókat forrald fel a tonikkal. Öntsd a tonikot a jégtálcába, és minden kockába tégy 2 borókabogyót. Tartsd a mélyhűtőben 24 órán keresztül.

Tonik: Helyezz egy 320 milliliteres pohárba 6-7 jégkockát. Vágj 3 vékony szelet gyömbért. Önts 250 ml tonikot a pohárba. Készíts egy „ristretto” eszpresszót (kb. 25 ml), és öntsd rá a tonikra. Egészségedre!

Ez a világ legnagyobb repülő étterme! Kóstolj bele!
Évente több mint 100 millió fogást szolgálnak fel az Emirates First, Business és Economy osztályain, minden egyes fogás esetében különös figyelmet fordítva a részletekre. A világ legnagyobb repülő éttermeként a légitársaság 6 kontinens 144 városába utazó több mint 55 millió utasának kínál a különböző desztinációk ihlette kulináris fogásokat. Az Emirates évi 1 milliárd dollárt fektet a vendéglátásba, valamint 1 200 dubaji szakáccsal napi 24 órán át üzemelő konyhát működtet, amelynek köszönhetően naponta 590 járat utasának kínál ízelítőt a célországok gasztronómiájából.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

burgonya, kacsa, majoránna, pünkösdi étek

Pünkösdi kacsaültem

Pünkösdkor a szárnyasok kerülnek előtérbe az ünnepi asztalon, például a rántott csirkék. Nos, én eldöntöttem, hogy újítok!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!