Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. július 29. 07:00 | László Márta

ÚJ TÉVÉMŰSOR

Gazdik, pacik, cicák és még sokan mások

Úgy szeretnék egy kiskutyát! OK! És tudod mivel jár? A felelős állattartás komoly feladat! Van hozzá türelmed, időd? Lemész reggel megpisiltetni akkor is, ha eddig fel se tudtál kelni suli előtt? A kertedet körbekeríted, hogy ne vesszen el, és ne üsse el egy autó? Gondoskodsz róla, akkor is, ha az állatorvoshoz kell vinni? Hát még a nagyobb állatok! Kedvenceinket szinte családtagnak tartjuk, de a legtöbben nem veszik tudomásul, hogy ők állatok, szokásaikat, életformájukat tiszteleben kell tartani! Ehhez szeretnének segítséget adni a műsorkészítők.  

Kutyuska, Kép: RTL

Kép: RTL

“Mondd, szereted az állatokat?” Bármilyen társaságban vagyunk, könnyen találunk valakit, aki hozzánk hasonlóan szereti az állatokat, kutyát, cicát, kisállatot tart otthon, vagy kedveli a lovakat, és máris van közös témánk. Sok mindenről lehet ilyenkor beszélgetni, tartásukról, oktatásukról, egészségvédelmükről, etetésükről, arról, hogyan tartják igazi társállatként, családtagként kedvenceiket a gondos gazdik.

Kutyákkal, cicákkal, kisállatokkal, lovakkal foglalkozunk az RTL Klub új, Kedvenc Társállataink Magazinunkban, melyben szakemberek segítenek színes riportok keretében a hobbi állattartóknak tanácsokkal, ötletekkel. Természetesen nem hiányozhat a műsorból az állatvédelem sem, bemutatunk állatvédőket, és igyekszünk gazdit találni árva kutyáknak.

Cicus, akinek az is jól áll, hogy a fejéből kinő egy orchidea, Kép: RTL

Cicus, akinek az is jól áll, hogy a fejéből kinő egy orchidea, Kép: RTL

Szombatonként kora délelőtt, a Kölyökklub után várjuk az RTL Klub képernyője elé az állatbarátokat.

U2: Berlin, 2017!
Fergeteges koncertet adott a U2 a berlini Olimpiai Stadionban! Több mint 70 ezer rajongó énekelt, és ünnepelte az együttest. Az ír rockzenekar működése legsikeresebb korongjának, a The Joshua Tree megjelenése 30. évfordulója alkalmából indult amerikai és európai turnéra. London után rögtön Berlin következett – vélhetőleg nem véletlenül -, majd Róma, Amszterdam, Párizs…, de gyakorlatilag az európai koncertekre már minden jegy elkelt!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!