Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. június 16. 19:00 | László Márta

ITT VANNAK A LEGEK!

Lakatos Márk a tuti trendi, de hová tűnt Sebestyén Bálázs?

Idén először díjazta a közösségi média legmeghatározóbb hazai alakjait a JOY magazin. A Social Media Award díjátadó gálán nyolc különböző kategória jelöltjei közül az olvasók szavazati alapján kerültek ki a győztesek, többek között Rubint Réka, Csobot Adél, Kulcsár Edina, Istenes Bence, Kiss Ádám és Lakatos Márk.

Nyolc különböző kategória jelöltjeire három hónapon keresztül voksolhattak az olvasók, és majdnem kétszázezer szavazat érkezett. Sebestyén Balázs egyik fotón sem szerepel. Vajon miért?

A győztesek, Kép: Joy

A győztesek, Kép: Joy

A gálán elsőként a trendi vagyok, majd az újító vagyok kategóriák nyerteseit szólították az Anker’t  színpadra.

Lakatos Márk, Kép: Joy

Lakatos Márk, Kép: Joy

Előbbinél Lakatos Márk stylist, utóbbinál a YouTuber közösség egyik közkedvelt vloggere, Nessaj vehette át a győztesnek járó díjat. Ezt követően az instalány vagyok jelöltjei izgulhattak, végül Kulcsár Edina nyerte el a legnépszerűbb Instagram lány címet.

Csobot Adél és Istenes Bence, Kép Joy

Az olvasók kedvenc párjukra is leadhatták voksukat, a szerelmes vagyok kategóriában Csobot Adél és Istenes Bence párosa volt a legnépszerűbb a szavazók körében. A szívtipró vagyok címért hazánk sármos férfijait sorakoztatta fel a magazin, a díjat Sebestyén Balázs nyerte el.

Kiss Ádám, Kép: Joy

Kiss Ádám, Kép: Joy

A mindig ottvagyok kategóriában is győztest hirdettek az estén, a jelöltek közül az ország elsőszámú dumagépe, Kiss Ádám kapta a legtöbb szavazatot az olvasóktól. Természetesen Magyarország legmotiválóbb sportos hölgyeit sem hagyta ki a magazin, a fitt vagyok kategória díját végül Rubint Réka vehette át.

Hódi Pamela, Kép: Joy

Hódi Pamela, Kép: Joy

Az anya vagyok kategóriában olyan fiatal anyukákat jelöltek, akik social media felületeiken mutatnak példát másoknak: Mádai Vivien, Bolla Viktória, Molnár-Szilágyi Szilvi és Dobó Ági is indult a legnépszerűbb anyuka címért, amit végül Hódi Pamela nyert el.

Lesz itt nagy pancsi-pancsi…
Már javában zajlanak az előkészületek a július 14-én induló FINA Vizes Világbajnokság helyszínein, és az M4 Sportadónál. A helyszínek épülnek, a sportolók szinte éjjel-nappal edzenek, és a tévések is hajráznak.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!