Facebook hozzászólás
261

Lesz itt nagy pancsi-pancsi

Már javában zajlanak az előkészületek a július 14-én induló FINA Vizes Világbajnokság helyszínein, és az M4 Sportadónál. A helyszínek épülnek, a sportolók szinte éjjel-nappal edzenek, és a tévések is hajráznak. 

Június 1-jétől a közmédia sportcsatornája új magazinműsorral jelentkezik, Bajnokaink címmel.

Kenderesi Tamás, Kép: wikimedia
Kenderesi Tamás, Kép: wikimedia

Emberi történetek: ez a két szó jellemzi a legjobban a hatrészes sorozatot. A műsor készítői kísérletet tesznek arra, hogy bemutassk azt az egészen emberfeletti edzésmunkát,

Kapás Boglárak, Kép: wikimedia
Kapás Boglárka, Kép: wikimedia

amit a magyar sportolók nap, mint nap végeznek a siker érdekében, és azt szeretnék, hogy közelebb hozzák a versenyzőket, szülőket, edzőket és történeteiket a nézőkhöz. Olyan nagyságokat és ikonokat mutat be a csatorna, mint a Verrasztó testvérek, Kenderesi Tamás, Kapás Boglárka, Gangl Edina.

Bizonyára a vizes vb leendő sztárjai mellett nagyon sokan kíváncsiak arra is, kik lesznek azok, akik végig kísérik a szurkolókkal az eseményeket, elemzik és kommentálják a világbajnokságot. Június 8-án pedig kiderül, kik közvetítik majd az eseményeket.

Vajon kié az év szeme?
Mégis megrendezik az Aranyszem Operatőr Fesztivált a támogatóknak köszönhetően! 2017. júniusban XIII. alkalommal szervezik meg a programot, amit még 2004-ben Novák Emil alapított. A tavalyi év kivételével 2010 óta az eseményt minden évben a Magyar Operatőrök Társaságával közösen a HSC Stábiskola rendezte meg. A nevezéseket a szervezők 12 kategóriában június 10-éig várják.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!