Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 09. 19:00 | László Márta

ELŐ A ZSEBKENDŐKET!

Hadas Kriszta újabb bébiket vállal be

A Jön a baba Hadas Krisztával első évadában született gyerekek már óvodába járnak. A második évad babái pedig bölcsisek. A sikeres doku-reality harmadik évada, az RTLII műsorára ősszel érkezik megindító családi törtnetekkel, bemutatva a várandósággal járó örömöket és nehézségeket.

A Jön a baba nemcsak a születés csodálatos pillanatait mutatja be, hanem végigkíséri a kismamák hétköznapjait a terhesség alatt, és a kisbaba születése után. Így azoknak is érdemes nyomon követnie a doku-realityt, akik még csak most készülnek az anyaságra, és szeretnék tudni, mivel jár például az ikerterhesség, a császármetszés vagy hogyan lehet túljutni a szülés utáni depresszión.

Bébi lába, Kép: pixabay

Bébi lába, Kép: pixabay

Hadas Kriszta ezúttal sem idealizálja majd a családokat. Azt szeretné megmutatni, hogy sokféleképpen lehet jó anyának lenni. A műsorba ezen a linken lehet még jelentkezni: http://rtl.hu/rtl2/jon-a-baba/jon-a-baba-itt-az-rtlii-vadonatuj-musora
Nos, akkor dajkálásra fel!

Gazdik, pacik, cicák és még sokan mások
Úgy szeretnék egy kiskutyát! OK! És tudod mivel jár? A felelős állattartás komoly feladat! Van hozzá türelmed, időd? Lemész reggel megpisiltetni akkor is, ha eddig fel se tudtál kelni suli előtt? A kertedet körbekeríted, hogy ne vesszen el, és ne üsse el egy autó? Gondoskodsz róla, akkor is, ha az állatorvoshoz kell vinni? Hát még a nagyobb állatok! Kedvenceinket szinte családtagnak tartjuk, de a legtöbben nem veszik tudomásul, hogy ők állatok, szokásaikat, életformájukat tiszteleben kell tartani! Ehhez szeretnének segítséget adni az RTL műsorkészítői.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!