Facebook hozzászólás
507

Ezt mondd ki sokszor, sokszor, sokszor

Nagyon sok országban nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyukákat. Ide tartozik Hollandia is. Az ország királyi légitársasága ebből az alkalomból indított mozgalmat. Azt szeretnék, hogy az emberek többször mondják édesanyjuknak a legszebb szót: szeretlek!

Gyermekkorunkban természetes, hogy naponta számtalanszor szajkózzuk anyukánknak, “szeretlek”! Felnőttként azonban már egyre kevesebbszer tesszük ezt – amit persze az anyák bánnak a legjobban. Ezen szeretne változtatni a KLM új, szemléletformáló kampányával. A légitársaság célja, hogy az emberek merjék kifejezni érzelmeiket azok iránt, akik igazán fontosak számukra. A királyi csapat most arra ösztönzi utazóit, ha megérkeznek valahova, hívják fel édesanyjukat, és mondják el neki bátran, hogy szeretik őt!

A Szeretlek, Anyu! mozgalom emblémája
A Szeretlek, Anyu! mozgalom emblémája

A holland légitársaság felhívása értelmében az érdeklődők a cég Facebook oldalán a #szeretlekanyu hashtaggel kommentben fogadhatják meg, hogy mostantól többet mondják édesanyjuknak ezt a méltatlanul elfeledett szót. A fogadalommal akár nyerhetnek is, hiszen a hozzászólók között két amszterdami retúr repülőjegyet sorsolnak ki!

A játék május 28-ig tart, ezt követően sorsolják ki a szerencsés nyertest, aki remélhetőleg édesanyját viszi majd magával az amszterdami utazásra! Ha te lennél a szerencsés, akkor ezt feltétlenül el kell olvasnod, hogy légiesen „képben legyél”! 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!