Facebook hozzászólás
311

Légies neszeszert tervez a világhírű dizájner

A holland Jan Taminiau tervezi a következő négy évben a KLM World Business Class új fedélzeti neszeszerét. A luxus piperetáskák már elérhetők a nemzetközi járatokon.

Neszeszert mutat fel egy légiutas-kísérő a repülőn, Kép: KLM
Kép: KLM

Jan Taminiau négy éven át minden esztendőben új neszeszerrel lepi majd meg a holland légitársaság business utasait. A piperetáskák olyan eszközöket tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek egy hosszú utazáshoz. A tervező hat táskát álmodott meg 12 különböző színben, melyek a repülést követően követően is kitűnően használhatók. Az első, bemutatott neszeszert a tervező „haute couture” kollekciója inspirálta, a második formája pedig leginkább egy pénztárcához hasonlít.

– A KLM évek óta dolgozik neves holland tervezőkkel, hogy folyamatosan meglephessük utasainkat. Taminiau stílusa elegáns és különleges,  követi a nemzetközi divattrendeket. A KLM büszke arra, hogy egy ilyen kaliberű dizájnerrel dolgozhat együtt. Az új neszeszer nemcsak attraktív, hanem különösen praktikus is. Utasaink imádni fogják a különböző dizájnokat.- nyilatkozta Miriam Kartman, a KLM fedélzeti szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Tudtad?
Bébi kék és bébi rózsaszín az idei sminkdivat. Itt mindent elolvashatsz róla!

– Úgy terveztem ezeket a táskákat, hogy ajándékként is funkcionáljanak, hiszen a KLM olyan tárggyal szeretné megajándékozni utasait, amilyent mindennapjaikban is tudnak alkalmazni.”- tette hozzá Jan Taminiau.

Nemzetközi holland

Az új táskákkal is Hollandia mai művészetét szeretné reprezentálni a légitársaság – mint ahogy a World Business Class menüjét a holland Michelin-csillagos séf, Jacob Jan Boerma álmodta meg, az étkészletet Marcel Wanders, az egyenruhákat pedig Mart Visser, és természetesen a kabinok dekorációja is holland művész, Hella Jongerius munkája.

Jan Taminiau
A legsikeresebb és legexkluzívabb holland divattervezők egyike. Kreációit a világ minden táján hordják. Ruhái egyedileg a vásárló számára készül különleges technikával, és a legjobb anyagok felhasználásával készülnek. Saját kollekciója 2004-ben debütált JANTAMINIAU néven. A márkát az időtálló dizájn és az elegancia jellemzi. A tervező amellett, hogy minden évben jelen van a párizsi divathéten, szűkebb körű bemutatókat is tart Brüsszelben, Amszterdamban, Párizsban és Madridban. Taminiau számos nemzetközi elismerés után 2014-ben Hollandia legtekintélyesebb divat díját, a Grand Seigneur-t is elnyerte.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!