Facebook hozzászólás
244

Csekkold, lájkold, oszd meg!

Mindent megtudhatsz kedvenc termékeidről, és valódi közösségi élményt élhetsz át vásárláskor az ingyenesen letölthető SafeBrand mobil alkalmazás segítségével. Hogy hogyan? Most bemutatjuk a Magyarországon egyedülálló app funkcióit!

Lehet a vásárlás valódi közösségi élmény? Igen! Ismerd meg a Safebrand ingyenes mobil app nyújtotta izgalmas lehetőségeket!

1. Töltsd le a telefonodra!
A SafeBrand alkalmazás ingyenesen és regisztráció nélkül tölthető le Android és iOS mobil eszközökre. Töltsd le most!

2. Vedd a kezedbe a terméket, és olvasd le a vonalkódját!
Az alkalmazás beépített szkennerrel rendelkezik, amely az applikáció elindításakor azonnal rendelkezésedre áll, illetve az „Olvasás” ikonnal bármikor előhívhatod.

A hasznos információkhoz a kulcsot a termékeken hagyományosan feltüntetett, úgynevezett lineáris – fekete csíkokból és fehér közökből álló – vonalkódok jelentik (bár az alkalmazás az újabb típusú, kétdimenziós kódok tartalmát is képes dekódolni). Csak olvasd le a szkennerrel a vonalkódot, és a mobilod kijelzőjén már meg is jelenik a termék képe, és a logikusan csoportosított termékinformációk:
● termék leírása, a márka üzenete,
● minősítések, pédául Magyar Termék, bio stb.,
● összetevők és esetleges allergének, valamint a „mentességek” (gluténmentes, cukormentes stb.),
● információk a tápértékekről, és minden egyéb, a termékhez köthető hasznos információ,
● receptek, felhasználási javaslatok.

Szereted a hazait? SafeBrand a magyar termékekért!
Számos dolog lehet érték a tudatos fogyasztó számára egy termék kiválasztásakor: a természetes összetevők, tápértékek, allergének mellett egyre nagyobb figyelem irányul a környezettudatos biotermékekre, nem utolsósorban pedig arra, hogy a termék honnan származik, hol készült.

Ha bármit elfelejtettél volna a boltban megnézni, de épp nincs kéznél az áru, keresd vissza a „Napló” funkció segítségével korábbi leolvasásaid között.

A folyamatosan bővülő termékadatbázis jelenleg több mint 10 ezer terméket tartalmaz részletes információkkal. Ha nem találod a termék részletes tájékoztatóját, küldj egy email-t a SafeBrand csapatának, hogy felvehessük a kapcsolatot a márkával. Az alkalmazás ebben is segít. (Katt az email-funkcióra, majd írd be a termék nevét, és mehet is a küldés!)

3. Lájkold, oszd meg, legyél trendi!
Kedvenc termékeidet és a róluk talált infókat egy kattintással meg is oszthatod barátaiddal a Facebookon, így ők is azonnal értesülhetnek az aktuális akciókról, nyereményjátékokról, illetve elmondhatod nekik a termékkel kapcsolatos véleményedet, és népszerűsítheted a márka általad felfedezett legújabb termékét!

4. Alakítsd kedved szerint!
Az alkalmazás legfontosabb része, a szkenner kedved szerint új formát ölthet. Válaszd ki a neked legjobban tetsző stílust!

5. Jön, jön, jön!
A SafeBrand hamarosan már abban is segít, hogy nehogy lemaradj a márkák által biztosított egyéb hasznos információkról, amelyeknek a vásárlás közben, fizetéskor is nagy hasznát veheted:
● aktuális akciók,
● a kasszáknál beváltható mobil kuponok,
●  nyereményjátékok.

Legyél az első felhasználók közt, töltsd le már most! Hogy mindig elsőként értesülj a SafeBrand alkalmazás újdonságairól, gyere, és lájkold a Facebook-oldalunkat!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!