Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. július 22. 19:00 | László Márta

HÖLGYEIM, FIGYELEM!

Aki tudja magáról, hogy romantikus és konzervatív

Az elmúlt években Scott Eastwood – az élő legenda, Clint Eastwood fia – több műfajban is kipróbálhatta magát a vásznon, és a siker nem maradt el. Többek közt A texasi láncfűrészes horror és az Öngyilkos osztag fantasy világában is megtalálta a saját stílusát, az idei a Kipörgetve című mozival pedig abszolút bebizonyította, hogy akcióhősként is megállja a helyét. Scott a JOY Magazinnak adott exkluzív interjút színészi tapasztalatairól, hétköznapjairól és magánéletéről. Azt is megtudhatjuk, melyik az az egyetlenegy szerep, amivel a sztár egyáltalán nem tudott azonosulni.

Legutóbbi filmjében (Kipörgetve) Scott Eastwood igazi rosszfiút, egy autótolvajt alakít, és persze nagyon jól áll neki a romantikus akcióhős szerepe.

Scott Eastwood, Kép: Joy

Scott Eastwood, Kép: Joy

A forgatás kapcsán Scott elárulta, hogy remek hangulatban telt a munka, gyönyörű helyszíneken forgattak, szuper autókkal. Kiderült az is, hogy mikor épp nem dolgozik, a színész legszívesebben az óceánparton tölti az idejét, imádja a parti életérzést, szörfözik, búvárkodik – ez az, ami teljesen kikapcsolja.

Azzal biztos, hogy nem vádolhatjuk Scottot, hogy túlzottan nagyképű, saját filmjeit meg sem nézi.

– Utálom visszanézni magam. Egész más ott lenni a forgatáson, teljesen máshogy élem meg ahhoz képest, mint ami a moziban várna rám. – mesélte a színész. Mint a legtöbb híresség, ő is gyakran szembesül azzal, hogy a sajtóban olyasmi jelenik meg vele kapcsolatban, aminek köze sincs a valósághoz. A ráaggatott „hollywoodi szívtipró” szereppel pedig egyáltalán nem is ért egyet. Aki tehát úgy gondolta, hogy Scott olyan gyakran cseréli partnereit, mint az ágyneműjét, az nagyon téved! A színész hisz a romantikában és a konzervatív értékekben.

– Azt hiszem, kifejezetten romantikus férfi vagyok. Sok valótlanság van a neten, és ezt szeretem is hangsúlyozni, hogy tudatosuljon az emberekben: nem feltétlenül igaz minden, amit a világhálón olvasnak. Nem igazán értek egyet ezzel a „Hollywood szívtiprója” címkével. Én mindig csak arra törekedtem, hogy a lehető legjobb legyek a filmekben – nyilatkozta Scott Eastwood a JOY-nak.

U2: Berlin, 2017! Ezt láttuk, hallottuk!
Fergeteges koncertet adott a U2 a berlini Olimpiai Stadionban! Több mint 70 ezer rajongó énekelt, és ünnepelte az együttest. Az ír rockzenekar működése legsikeresebb korongjának, a The Joshua Tree megjelenése 30. évfordulója alkalmából indult amerikai és európai turnéra. London után rögtön Berlin következett – vélhetőleg nem véletlenül -, majd Róma, Amszterdam, Párizs…, de gyakorlatilag az európai koncertekre már minden jegy elkelt!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!