Facebook hozzászólás
258

300 ezer forint egy szelet romlott tortáért? Ez tényleg király!

Már régen megromlott Károly és Diana esküvői tortájának az a darabja, amelyet a napokban árvereztek el az Egyesült Államokban. A penészes süteményért így is 1375 dollárt, vagyis 330 ezer forintnyi összeget adott egy rajongó vásárló.

A brit trónörökös ötemeletes esküvői tortájából származó 33 éves penészes süteményt eredeti csomagolásban, Károly herceg monogramjával és címerével ékes fehér-ezüst díszdobozban, zsírpapírral és tálalóalátéttel, a hercegi pár üdvözlőkártyájával együtt kínálták megvételre 1100 dolláros minimáláron. Az 1981. júliusi menyegzőről fennmaradt téglalap alakú tortaszeletre egyetlen – meg nem nevezett – vásárló tett ajánlatot.

Károly és Diana esküvői tortájából már 2011-ben is elárvereztek egy szeletet Beverly Hillsben, Vilmos és Katalin nyolcemeletes esküvői tortájának egy friss szeletével együtt.

Charles és Diana esküvői tortája – Képek: pinterest.com

A brit királyi ház egy rajongója 2012-ben 230 fontot – mai árfolyamon 91 400 forint – fizetett  Károly és Diana esküvői reggelijéből elcsent pár szelet pirítósért. Vilmos herceg és Katalin 2011-es híres esküvői tortájának is több darabja kalapács alá került a menyegző óta.

Kate Middleton és William herceg esküvői tortája 2011-ben

A nyolcemeletes tortából több darabot is eltettek különleges alkalmakra, a királyi család tagjai és a Middletonok például György herceg 2013. októberi keresztelőjén kóstolhatták meg újra egy-egy szelet erejéig az esküvői tortakölteményt.

Viktória királynő negyedik lánya, Lujza hercegnő esküvői tortájából 2009-ben adtak el egy akkor 138 éves szeletet 50 ezer forintnak megfelelő összegért.

Esküvői szokások a nagyvilágból
Azt tudjuk, hogy fehéret és feketét nem illik viselni egy esküvőn. De, hogy a pirossal is vigyázni kell? És miért takarítana az ifjú pár? Nos, van ahol ez a szokás!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!