Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. június 04. 17:45 | László Márta

NYÁRI ALAPDARABOK

Pénztárcabarát fesztiválcuccok

Végre itt a nyár, melynek örömére szebbnél szebb ruhákkal és kiegészítőkkel dobhatod fel a hangulatot. Ha kíváncsi vagy, mik lesznek az idei nyár kötelező darabjai, tarts velünk!   Stílustanácsadók segítenek, hogy igazán trendi lehess a nyári hónapokban.

Ingruha

Az ingruhák minden évszakban megállják a helyüket. Ha a vingate stílus szerelmese vagy, szerezz be egy bő szabású inget, melyet egy nagy övvel és magassarkúval tehetsz még izgalmasabbá és nőiesebbé!

Ingruhák, Kép: premieroutlet

Ingruhák, Kép: premieroutlet

Overall

Az overall idén nyáron is trendi lesz, főleg a szélesebb szárú, hosszú ruhadarabok fognak hasítani a divatvilágban. Sokan – tévesen – azt hiszik,

Ki viseli idén a nadrágot?
Válaszom: mindenki, aki megtalálja a neki legmegfelelőbbet! Ne feledjük, igen praktikus öltözet, a nyaralás elmaradhatatlan darabja. Most különösen a bokán felül, de a halásznadrág alatt érők a legmenőbbek. Azért a ruhákról sem feledkezzünk el! Dobj a bőröndbe majd egy jó kis romantikus darabot is!

az ilyen egyberuhák csak a magas nőknek állnak jól, pedig az alacsonyabbakon is kiválóan mutat egy magasított derékvonallal jelentkező darab.

Overall, Kép: premieroutlet

Overall, Kép: premieroutlet

Kantáros szoknya/nadrág

Gyerekkorunk kedvence, a kantáros nadrág (vagy más néven kertésznadrág) remekül feldobja a hétköznapi utcai viseletet. Válassz egy merész színű

Varázsoljon el téged a gemini!
Már javában benne vagyunk az IKREKben, ami a nyári napfordulóig kitart. Számtalan játékos, szétszórt és szociális energiát várhatunk ettől az időszaktól. A kettősség nemcsak az emberi természetben, a viselkedésben, hanem az öltözködésben is markánsan fellelhető – állítják vezető olasz divattervezők! Válogass kedvedre!

kantáros nadrágot vagy szoknyát, és dobd fel egy csíkos vagy pöttyös felsővel! Garantáltan utánad fordulnak majd az utcán.

Ejtett váll, Kép: premieroutlet

Ejtett váll, Kép: premieroutlet

Ejtett vállak

A kivágott vállak egyfajta lazaságot és könnyed eleganciát árasztanak. A hófehér csipkés-fodros daraboktól kezdve, a nőies virágmintás darabokon keresztül a neon színű, élénk, fesztiválhangulatot árasztó felsőkig óriási a választék.

Csíkos ruha Kép: premieroutlet

Csíkos ruha Kép: premieroutlet

Csíkos egyberuha

2018 nyarán a csíkos trend az eddiginél is erőteljesebben képviselteti magát. Választhatod a klasszikus elegáns fekete-fehér megoldást, de a színes változatokkal sem lőhetsz mellé.

Lakatos Márk üzeni: legyünk újra gyerekek!
Ahogy a külsőnk, úgy a személyiségünk, sőt az ízlésünk is változik idővel, ez pedig természetesen öltözködésünkben is megjelenik. Megváltoznak az igényeink, ugyanakkor szeretnénk lépést tartani a változó trendekkel, melyek között sokszor nem egyszerű eligazodni, ezért a téma szakértőjéhez fordultunk tanácsért. Lakatos Márk és a Fashion Days egy új szemléletmódot ajánl stílusváltásra: ismerd meg az adottságaid, légy merész, kísérletezz, ne csupán az aktuális divatra hagyatkozz, és öltözz az élethez, amire vágysz! Hogy mindezt szemléltesse a gyakorlatban is, Márk meginvitált hat izgalmas embert egy átalakítással egybekötött fotózásra. Ők nem profi modellek, de szívesen vettek részt ebben a stílus-kirándulásban, és számos új ötlettel lettek gazdagabbak, melyekből mindenki ihletet meríthet.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!