Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 13. 18:00 | László Márta

SZELÍD ELEGANCIA

Januári divattippek

Tarka szárnyú pillangók, barnás árnyalatok, elegancia jelzi a januári divatot. A fashiondays.hu szakértője összeállított egy kollekciót, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. A hétköznapoktól az esti megjelenésig minden alkalomhoz találhatsz egy jó ötletet. Figyeld meg, bővül a farmer szára!    

Kezdjük a kirándulást a kabátok között. Nagyon csinos és elegáns ez a barna hosszú darab.

Barma kabát, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Az alkalomhoz illő sállal, esetleg némi barnás műszőrmével, még különlegesebbé tudod varázsolni! Rövidesen mutatok egy kis fekete táskát is.

Olasz divat, 2018
Bohókás, vidám kavalkád jellemzi az idei divatot. Az olasz trend némileg meghökkentő, de kényelmes. Sokszor elég egy agyonig szaggatott farmer egy rojtos pólóval vagy egy nagy kockás, bő zakóval! Minden esetre, ha Rómába mész, ezeket csomagold be!

Remek kiegészítője lehet a megjelenésednek!

A geometrikus mintákkal díszített pliszírozott szoknya is sláger a télen. A barna kabát alá is nyugodtan felveheted!

Mintás szokonya, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Egyre figyelj, ha túlsúlyos vagy, ne vegyél se pliszírozott, se nagy mintás holmit. Ehhez a szoknyához egy, a szoknyában is látható világos árnyalatú selyemblúzt tudok elképzelni.

Tündöklő, ünnepi smink
Farsangkor csillámló arany színből sosem lehet elég! Ezúttal Szabó Doris, az AVON sminkmestere egy igazán ünnepi, ragyogó sminket mutat be Nekünk, hogy mi is tündökölhessünk a bulikban.

Egy sötétbarna vagy fekete felsővel, mutatós bizsukkal nagyszerű lehet egy esti megjelenéshez is.

Ez a pillangós hosszú ruha remek eleganciát kölcsönöz minden korosztálynak.

Hosszú ruha, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Háromnegyedes ujjához jól menne egy finom kesztyű. Most divatos nagyobb méretű fényes bizsukkal és egy egyszínű stólával, sállal csillogni fogsz benne! Egy ilyen bordó blézerrel is nagyon csinos leszel! Ráadásul melegebb is, ami nem egy hátrány így télen…

Bordó blézer, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Nagyon megörültem ennek a bársony darabnak. Ilyenem ugyanis lapul egy a szekrényben – még régről. Jó ötlet, elő is veszem az egyik legközelebbi koncertre. Az ékszergombnak isteni kiegészítője lehet egy szép, nagyobb méretű fülbevaló. Gyorsan kapj fel hozzá egy szép táskát!

Fekete táska, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Akik ismernek, tudják, imádom a szép táskákat! Ez pedig egy csinos, nagyon elegáns darab, Gyakorlatilag a hegymászást kivéve minden alkalomra elegáns. Bármennyire is furcsán hat, a most következő cipőhöz is remekül passzol.

Magassarkú cipő, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Tervezője nyilván a fiatalabb korosztályra gondolt, amikor ezt megálmodta. Remek színeivel, fűzőjével kifejezetten bohókás, egy farsangi bulira feltétlenül ajánlom,

Én vagy a húsom? Válassz!
Azon magyar vegetáriánusok, akik választás elé állítják párjukat, vagyis, hogy én, vagy a hús, lehet, hogy meg fognak lepődni! Egy új felmérésből kiderült, hogy az ehhez hasonló ultimátumok esetében a magyarok 75 százaléka inkább a húst választaná a szerelem helyett! Na, akkor gondolkodjunk!

de csak akkor, ha taxival mész a buliba. Nyitott eleje miatt tuti a megfázás, ha nem vigyázol! Ha pedig igazi házibuliba mész, akkor jöjjön a január meglepetése!

Bőszárú farmer, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Újdonság a bőszárú farmer magas derékkal ismét visszajött, és nemcsak a kifutókra. Egyre több kirakatban is találkozunk vele. Emlékeim szerint nagyon kényelmes viselet. Létezik háromnegyedes változata is. Húzz fel hozzá egy hosszú szárú csizmát, és irány hódítani!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!