Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. december 30. 18:00 | László Márta

OLASZ DIVAT - 2018

Ebben hódítunk jövőre

Bohókás, vidám kavalkád jellemzi a jövő évi divatot. Az olasz trend némileg meghökkentő, de kényelmes. Sokszor elég egy agyonig szaggatott farmer egy rojtos pólóval vagy egy nagy kockás, bő zakóval! Minden esetre, ha Rómába mész, ezeket csomagold be!   

Talpig szaggatott farmerben könnyű, légies nyári ruhákban járunk majd jövőre. Első látásra egy nagy meghökkentő kavalkádnak tűnik, vagyis, hogy bármit felvehetünk bármivel: pöttyöst a virágossal, sőt akkor a tuti, ha többféle virág is feltűnik!

Divat 2018 tavasz, Kép: Luisaviaroma

Kép: Luisaviaroma

Egy virágos esőkabát mindig jól jöhet. Összetekerve egy hátizsákban mindig elfér, és egy városnézéskor bármikor előkapható, ha hirtelen leszakad az ég!

Divat, 2018 tavasz-nyár, Kép: Luisaviaroma

Kép: Luisaviaroma

A selymes, könnyű ruhák a legkényelmesebbek a forró napokban. Az aszimmetria tartja magát jövőre is.

Utánozhatatlan francia sikk?
Mi a közös Londonban, New Yorkban, Milánóban és Párizsban? Mindegyiket a divat fővárosának nevezik, azonban ezek közül az utóbbi kiemelkedik. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: a letisztult francia stílus világhírű.

Úgy tűnik, “cipőfronton” nincs nagy változás, a platformtól a magassarkú bokatopánig minden hordható.

Már most jó rágondolni a forró napokra!

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!