Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. november 04. 17:00 | László Márta

SMINK NÉLKÜL

Hoppá! Lehullt a lepel…

A Nemzet Szépe szépségverseny győzteseinek fontos a smink, de nem a legfontosabb. Mindketten szeretik magukat szépíteni, de egyáltalán nem ritka, hogy bármiféle arcfesték nélkül mennek az utcára.

Özer Nóra, a tavaly életre hívott Nemzet Szépe első szépségkirálynője sokszor szokta kisminkelni magát, de ha csak a közértbe megy, akkor nem foglalkozik vele. A nyáron ügyvédként doktorált szépség elmondása szerint nagyon hamar elkészül a sminkkel, és nem is használ sokféle kozmetikumot.

Özer Nóra, Kép: sajtóanyag

Özer Nóra, Kép: sajtóanyag

– Csak jó minőségű alapozót teszek fel, hogy ne tegyen kárt a bőrömben. Emellé jön egy kis bronzosító, kihúzom a szemem és megigazítom a szemöldökömet, aztán indulok is az utamra – mesélt sminkelési szokásairól Özer Nóra. Hozzátette, sokan mondják neki, hogy szebb smink nélkül, emiatt nem is szokta túlzásba vinni az arckikészítést.

– Karakteres az arcom, számomra egy alap smink is bőven elég. Nem is szeretem erősebben kifesteni magam, mert öregít. Ráadásul így hagyom is lélegezni a bőrömet – fogalmazott. Elárulta azt is, hogy próbál ellesni trükköket a profi sminkesektől, és örülne, ha ő is legalább olyan jól bánna a kellékekkel, mert annál rosszabb szerinte nincs, ha valaki rosszul festi ki magát.

Kiss Gabriella, Kép: sajtóanyag

Kiss Gabriella, Kép: sajtóanyag

Kis Gabriella, az idei Nemzet Szépe királynője szintén sűrűn jár sminkben, de inkább az egészségesebb, átlagos sminket kedveli.

5 szemrevaló sminktipp

– Ki tudok menni az utcára anélkül, hogy ki lennék festve, de szeretem, ha van egy olyan megjelenésem, amitől felfigyelnek rám – magyarázta az ápolónőként dolgozó szépség. Megjegyezte, reggelenként ő mindössze két-három percet tölt a fürdőszobában a szépítkezéssel. Csak szempillaspirált és korrektort használ, valamint megigazítja a szemöldökét. Mint mondta, szeret sminkes videókat nézegetni az interneten, de nem azért, hogy húsz kiló sminket magára pakoljon.

– Próbálok tanulni a rövid oktatófilmekből, hogy ne kövessek el komolyabb hibákat. Figyelek rá, hogy a smink természetes legyen, és ne essek túlzásokba. Szerencsére meg is szoktak dicsérni a sminkhasználatom miatt, de persze mindig van hová fejlődni – mesélte Kis Gabriella.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!