Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 05. 19:00 | László Márta

DR. PARAGRAFUS

Hoppá! Doktor lett a Nemzet Szépe!

A tanulás és a szépségipar nehezen összeegyeztethető, de nem lehetetlen küldetés. Özer Nóra, a tavaly életre hívott Nemzet Szépe szépségverseny első koronázott királynője idén ügyvédként doktorált a budapesti Eötvös Lóránt Tudományegyetemen.

Özer Nóra egy évvel ezelőtt úgy nevezett a Nemzet Szépére, hogy tudta, a verseny idején javában zajlik majd a vizsgaidőszaka. Ettől sem riadt vissza, sőt, elmondása szerint csak plusz motivációt adott neki. Mint mesélte, előre hozta a vizsgáit, sikerrel vette azokat, így felszabadultan, a kötelezettségeit letudva indulhatott a felkészítő táborba. A diplomás szépségkirálynő megemlítette, előnyt jelentett számára a versenyen, hogy aktív egyetemi hallgató volt, hisz a Nemzet Szépén a belső értékek is rendkívül fontosak.

Özer Nóra ledoktorált, Kép: sajtóanyag

Özer Nóra ledoktorált, Kép: sajtóanyag

– Korábban is követtem a szépségipart, a trendeket, a versenyeket, csináltattam képeket magamról, de azért nem indultam sehol, mert kívülről úgy tűnt, hogy előre megválasztják a győzteseket. A Nemzet Szépe ilyen szempontból teljesen más: értékeket közvetít, a természetességre helyezik a hangsúlyt, szilikonos lányok például nem is nevezhetnek – nyilatkozott Özer Nóra.

Özer Nóra, a Nemzet Szépe, Kép: sajtóanyag

Özer Nóra, a Nemzet Szépe, Kép: sajtóanyag

A tavalyi győztes idén már szervezőként és zsűritagként vett részt a versenyen, amit szintén nagyon élvezett, ráadásul az egyik kedvence, Kis Gabriella tudott nyerni.

Tuti kincs egy jó kis kiegészítő az idei nyáron!
Nyaralni indulsz, és az utolsó percig dolgozol? Nincs időd átgondolni, mi kerüljön a bőröndödbe? Mi segítünk a Premier Outlet stylistjeivel! Összegyűjtöttük azokat a kellékeket, melyeket – az alapvető ruhadarabokon kívül – idén mindenképp be kell pakolnod a vakációra! Ezen a nyáron ugyanis nagyon fontosak a kiegészítők! Majd meglátod!

A jövőben terveiről szólva Özer Nóra arról beszélt, hogy több lábon szeretne állni, az ügyvédi hivatás és a szépségipar, mint hobbija nem zárja ki egymást.

– Vallom, hogy arra van időnk, amire szánunk. Mostantól három évig ügyvédjelölt leszek, és bár középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, szeretnék egy időre kimenni Londonba, hogy fejlesszem a tudásomat. Emellett pedig remélem, hogy jövőre is számítanak majd rám a Nemzet Szépe szervezői – fogalmazott.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!