Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 11. 19:00 | László Márta

TUTI CSALÁDI TIPPEK

Fedezd fel Európa legmenőbb élményparkjait!

Előbb-utóbb eléd áll a gyerek, és felteszi a nagy kérdést: mikor megyünk vidámparkba? Ha életre szóló élményt szeretnél letenni az asztalra, külföld felé kell venni az irányt. Összegyűjtöttük, melyek azok a helyek, ahol biztosan felejthetetlen időt tölt majd együtt a család!

LEGOLAND

Legoland, Kép: APA Magazin

Legoland, Kép: APA Magazin

A LEGO ikonikus játék, amiért minden gyerkőc odáig van. a LEGO-parkok filozófiája, hogy a lehető legváltozatosabb szórakozásban legyen része valamennyi látogatónak – kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és ennek messzemenően sikerül megfelelni. Az ovisok mini kenukkal kalandozhatnak térdig érő vízben, vagy lovagolhatnak lególovon, a kamaszokat pedig különféle hajmeresztő ride-ok kápráztatják el. Van itt LEGO-gyár is, 4D-effektes filmvetítések, de csak a kirakott Star Wars-jelenetek végigjárásával elmenne egy fél nap. Egy szó, mint száz, élménydús órák várnak rátok!

Távolság Budapesttől: 800 km

EFTELING

Óriáshal a vízen, Kép: APA Magazin

Efteling, Kép: APA Magazin

Az Elfteling egy klasszikus mesepark, ahol nem a high-tech megoldásoké, hanem a fantáziáé a főszerep. Tündérek és trollok nagy mennyiségben fordulnak itt elő, ami garancia arra, hogy később a gyerkőc még sokáig emlegesse az Efteling-napot. Ha hiányozna az adrenalinlöket, akkor pedig ott a fröcskölős hullámvasút.

Távolság Budapesttől: 1350 km

FAMILY-PARK – MÄRCHENLAND

Hullámvasút, modern, Kép: APA Magazin

Euro Park, Kép: APA Magazin

A hely közelsége az egyik bónusz, de ennél sokkal fontosabb, hogy rendkívül kulturált és színvonalas környezetben tölthetsz el egy napot a családdal. Klasszikus családbarát parkról beszélünk, amely hű marad nevéhez. Attrakciók: a vizes „blokk” nagyon népszerű szokott lenni, különösen tikkasztó kánikula idején, de a meseerdő és a paraszti gazdaságra felfűzött attrakciók, mint például a traktorvonat is beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.  A csúszdarészleget mindenképp érdemes kipróbálni, viszont  Da Vinci repülőszerkezete már extra bátorságot igényel.

Távolság Budapesttől: 1350 km

Nyaral a felső tízezer
Ó, ió, ció… vakáció! Hogyan nyaral a globális elit? Ők nem a last minute ajánlatokat böngészik, nem várnak délután kettőig, hogy becsekkoljanak a szállodába, nem mennek ki a fapados járat indulása előtt három órával a reptérre. Saját pilóta, személyzet lesi kívánságaikat. Lehetőleg a pórnéptől jól elszeparált helyen – olvasható a Piac&Profit legújabb számában.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!