csirkehús

csirkehús, egytálétel, hagyma, tárkony, tejföl

Tárkonyos csirkeragu leves

Pammer Lívia

Kedvelem a raguleveseket mert egyszerűen elkészíthetőek, gazdag beltartalommal rendelkeznek – akár önmagukban is elegendőek egy tartalmas ebédhez. Bármilyen húsból elkészíthető, lehet aprólék, zsírral átszőttebb sertés, csirkemell vagy borjú. Ízlés szerint váltogathatjuk az épp kedvünkre levő alapanyagokat. Nálam most csirkemellből főtt leves, sok metélőbabbal és tárkonnyal. Pammer Livi szerint diétába és gluténmentes étrendbe is beilleszthető.

Tovább olvasom »
csirkehús, panír, zöldség

Panírozott csirke csevap

Krajcsó Judit

Eszméletlen finom és nagyon gyors vacsorával lephetjük meg a családot, ha van otthon egy kis darált csirkehúsunk. Laktató és igazán különleges csirkés egytálételt dobhatunk össze percek alatt. Szerb receptet ajánlunk.

Tovább olvasom »