Facebook hozzászólás
258

Öndarabolás – művészi fokon

A nagyszínpadi illúziók mestere Topas, a német bűvész világbajnok – a legrangosabb külföldi fesztiválok és nemzetközi tv show-k után – első alkalommal lesz látható lélegzetelállító előadásával Magyarországon.

Az egyedi humoros stílusáról és a zenékkel való játékáról elhíresült illúzionista, a bűvész berkekben legendásan híres, a szakmát megújító „stuttgarti iskola” legismertebb és legsikeresebb képviselője. Több mint két évtizede járja a világot műsoraival: fellépett már Las Vegasban, Yokohamában, és Monte Carlo-ban is. Több mint 50 nemzetközi tv show nézőit kápráztatta már el, többek között az NBC World Greatest Magic című tv showjában, amit a Las Vegas-i Caesar’s Palace kaszinóból közvetítettek, valamint a Le Plus Grand Cabaret du Monde című francia tv show-ban is több ízben szerepelt, ami a világ legrangosabb tévés varieté műsora.

Nagyszínpadi illúzionistaként, az elmúlt húsz évben már hét teljesen különböző show-t állított színpadra. Pályafutása során elnyerte a bűvész világbajnoki címet és a legrangosabb bűvész díjakat, többek között a megkapta a „Grand Prix Magiques de Monte Carlo”-t és a „World Magic Award”-ot, néhány éve pedig az év bűvésze díjjal tüntette ki a híres hollywoodi Magic Castle.

Az első budapesti fellépésére különleges, humorban gazdag műsorszámmal készül. A szokásoktól eltérően nem a partnernőjét fogja kettéfűrészelni, hanem saját magát vágja darabokra. Ezt a mutatványt egy néző a színpadról nézheti majd végig és ellenőrizheti a bűvész különálló darabjait. Ezen kívül egy egyedi produkcióval varázsol zenét, és a tervei között szerepel a nézők megénekeltetése is.

A művész az Illúzió Mesterei március eleji gálaműsorában lesz látható a MOM Kulturális Központban.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!