Facebook hozzászólás
418

Mágusrandevú 2017-ben is

Humorral, lenyűgöző kézügyességgel, meghökkentő gondolatolvasással és eddig még nem látott trükkökkel térnek vissza az Illúzió Mesterei 2017 március első hétvégéjén Budapestre, a MOM Kulturális Központba. Ezt látnod kell!

Illúzionisták, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A magyar bűvészek új generációja ismét egy feledhetetlen előadással készül, amiben magasabb szintre emelik, és átformálják a bűvészetről eddig kialakított képet. A nagyszabású gálaműsorban világbajnok bűvészek és a legjobb hazai illuzionisták lépnek egy színpadra! Készen állnak arra, hogy a nemzetközi fellépések után ismét a hazai közönséget kápráztassák el lélegzetelállító műsorukkal.

 

 

A műsorban fellép vadonatúj műsorszámaival a kétszeres bűvész világbajnok, Hajnóczy Soma. Németországból érkezik Topas, világbajnok bűvész, a nagyszínpadi illúziók mestere. Nagy Molnár Dávid, a kézügyesség nagymestere, világbajnoki ezüstérmes műsorát mutatja be. Továbbá látható lesz a megható műsorszámok mestere: Párkányi Kolos, valamint elképesztő új műsorral készül a tehetségkutató TV-showból ismert Badár Tamás is.

A részleteket az esemény Facebook oldalán találod! Ne maradj le erről a különleges élményről!

Így varázsoltak ők 216-ban
A világ minden táján hatalmas népszerűségnek örvendnek a többszereplős bűvész show-k. A Broadway-n, a londoni West Enden, a Dubai, Sidney vagy akár Las Vegas utcáin sétál végig az ember, egy közös dolgot látható: óriási sikerrel futnak világszerte a nagyszabású bűvész és illúzió show-k, ahol gyakran magyar bűvészek is színpadra állnak. Íme, a részletek!

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!