Facebook hozzászólás
292

Nehéz napok jönnek a kosokra, de…!

Persze, hogy nehezek, hiszen itt a tavaszi napéjegyenlőség, és bizony már sokan várják a tavaszt! Ilyenkor előre tör a fény – a KOS jegyében, a sötét pedig halványodik. Sándorok, Józsefek, Benedekek, húzzatok bele, mert mindjárt itt a húsvét, és a madarak már úgy énekelnek!   

Szóval, kedves KOSok, teljesítsétek a vágyam, és legyen végre tavasz! Cserébe elmondom, mi várhat rátok!

Kos csillagkép a léggyel, Kép wikimedia
Kos csillagkép a léggyel, Kép wikimedia

Nagyon úgy tűnik, hogy eddigi erőfeszítéseiteket a munkahelyeteken siker koronázza! Akár még hirtelen fizetésemelésre is lehet kilátásotok! Sőt, még előrelépés is kilátásban van, de ehhez még finoman Nektek is „tolnotok kell” rajta!

Ha „csak egy vacsi, csak egy színház és más semmi kapcsolatotok van, akkor jó lesz, ha figyeltek! Már látóteretekben van, az, aki felborzolja az „állóvizeteket”! Ha a párkapcsolatotok kiváló, akkor élvezd a harmóniát, fürödj benne, mert a tavasz új erőket visz a szerelmetekbe! Ha így van, kezdj el nagy terveket szőni, mert mindez óriási pezsgést ad az élet minden területén!

Azért kedves Sándorok, Józsefek, Benedekek! Ne kényelmesedjetek el! Segítsetek a kosoknak, mert a krókuszaim már nagyon fáznak, és a locsolóimat is már a kertben szeretném fogadni!

Hoppá! Mostantól egy évig csak hűséges emberek születnek
A Kutya éve kezdődik 2018. február 16-án, és tart egészen 2019. február 4-éig, amit a Magyar Posta bélyegkisíven ábrázol. A kétféle bélyegkép főmotívuma az évnek nevet adó kutya figurája. A kisív Székely Kálmán grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomdában készült 70 000 példányban.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Buja növényzet, dúsan zöldellő pázsit? Vajon mi lehet a titka?

Valljuk be bátran, hogy mi, a kertünk szerelmesei már hatalmas izgatottsággal várjuk, hogy végre valóban…

Íme, 2024 legjobb ötletei lakberendezéshez

Ha te is nyitott vagy az újdonságokra, szívesen dekorálod a lakásodat, és érdekelnek a legújabb trendek a…
1 / 3 451

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!