Facebook hozzászólás
143

Mindentudó gépek, bútorok és gasztroprogramok várnak a hétvégén!

Most először találkozhat a hazai közönség számos konyhabútor- és konyhagép-újdonsággal – a Las Vegas-i és kölni nemzetközi szakkiállítások januári világpremierjei után – február 28. és március 2. között a Konyhakiállításon, a Budapest Sportarénában.

Hazai és nemzetközi gyártók és márkák egyaránt megtalálhatók lesznek az idén ötödik alkalommal sorra kerülő rendezvényen, köztük olyan ikonikus márkák képviselői is, mint az 1949-es alapítású bulthaup, amelynek nevéhez fűződik az első elemes konyha és a konyhasziget is.

a

Az étkezőbútorok legnagyobb nevei is szerepelnek a kiállítók között, és a konyhai gépek gyártói is bemutatják újdonságaikat, amelyek teret engednek a kreativitásnak, és a kompromisszumok nélküli főzés élményét ígérik. Például mostantól bárhogy, bármilyen edényt elhelyezhetünk a főzőlapon, ugyanis a teljes felületükön indukciós melegítésre használható főzőlapok felismerik az edények formáját és nagyságát. Az indukció már a konyhai robotgépekben is jelen van, amelyek egyszerre keverik és főzik az ételt. Kis túlzással, csak bele kell tenni a készülékbe az alapanyagokat, és magától megcsinálja a fogást.

Szinte minden technológiai újdonságot használat közben is meg lehet nézni a Konyhakiállításon. A nagy márkák standjain rendszeres főzőbemutatók lesznek, hogy megismerjük és megértsük a gyakran túl soknak tűnő funkciók hasznosságát, és a próba után ítéletet mondhassunk felettük. A Siemens Gasztro Színpad – amelynek házigazdái Havas Dóra és Bede Róbert lesznek – a legismertebb séfek és bloggerek bemutatóinak ad otthont. Fűszeres Eszter a Világevővel fog főzni, Kovács Lázáregyedül csinál hatalmas show-t, és természetesen a házigazdák is fellépnek, naponta többször is.

a

Igazi kuriózumnak ígérkeznek a Béterv lakásétterem Parfümséfjének illatba zárt fogásai, de Varga Gábor mestercukrász és Sallay Fanni is készül ínycsiklandozó desszertekkel. Az OTP Klubnál mindig a napszaknak megfelelő bemutató várja a látogatókat a romantikus reggelitől Molnár Attila világbajnok barista kávébemutatóján át az ebéd utáni desszertekig. Fiatal tehetségek és ismert séfek is főznek itt, mint Bereznay Tamás és Ugron Zsolna, akárcsak a Táfelspicc standján, ahol többek között Takács Lajos és Gabojsza is elkészíti saját tafelspitz-receptjét.

A rendezvényen megnyerhető számos értékes ajándék már tényleg csak hab a tortán. A napi nyeremények mellett a kiállítás után egy fémes fekete Liebherr hűtő, egy mindentudó Jura eszpresszó kávéfőző és fődíjként egy 2,5 millió forint értékű Nonoart konyhabútor is gazdára talál a látogatók között. Érdemes tehát előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!