Facebook hozzászólás
355

Siemens beépíthető készülékek lenyűgöző funkciókkal

A Siemens beépíthető sütői, főzőlapjai és gőzsütői nemcsak technológiai ínyencségek, de a kreatív konyhaművészet múzsái is. Ezt mutatta be a gyakorlatban a népszerű Lila füge blog kitalálója és szerzője, Havas Dóra, a SzerecsenDió Gasztrotérben február 12-én. A nagyközönség is megismerheti a készülékeket testközelből a február végi Konyhakiállításon, melynek fő támogatója a Siemens.

Profizmus a mindennapokban:
Siemens beépíthető sütők
A Siemens technológiai megoldásai – mint a magyar nyelvű, szöveges TFT kijelző, a cookControl 68 automatikus program, a hydroBaking vagy az activeClean pirolitikus öntisztítás – sokkal többet jelentenek pusztán jól csengő funkcióknál. Az intelligens megoldásokkal profi szakácsokká válhatunk otthonunkban, és nagy séfeket idéző, lenyűgöző fogásokat varázsolhatunk a családi asztalra, vagy kápráztathatjuk el vendégeinket.

Egészséges ételek és páratlan ízek:
Siemens gőzsütők és gőzpárolók
Korunk konyhai sztárja a gőzsütő. Nem véletlenül, hiszen az ételkészítés legkifinomultabb módját nyújtja, ez az egészséges és finom étel titka. Saját és családunk egészsége érdekében egyre többen nem kötünk kompromisszumot. A Siemens készülékeivel erre nincs is szükség.
A sütés, illetve főzés forró gőzzel történik, így minden értékes vitamin, nyomelem és ásványi anyag megmarad az ételekben, a frissesség és a zamat pedig páratlan.
A gőzzel sütés lehetővé teszi, hogy húsételeink belül szaftosak és zamatosak, kívül pedig ropogósak legyenek, elkerülve a kiszáradást. Egy hétköznapi hús, mint például a sertéslapocka is ünnepi fogássá alakul.

Megszámlálhatatlan kombinációs lehetőség – FlexInduction
A FlexInduction funkcióval rendelkező indukciós főzőlapok téglalap alakú zónájára tetszőleges méretű és alakú edény elhelyezhető; a főzőlap felismeri, hogy a zóna mely részén kell a kívánt teljesítményt leadnia. Az egyenletes hőeloszlással az ételek a lehető leghatékonyabban készülnek el. A technológia nagy segítség a háziasszonyoknak egy többfogásos ebéd vagy vacsora elkészítésekor, hiszen egyszerre több edényt is el tudnak helyezni a főzőlapon, nem kell az előre kijelölt zónákhoz igazodni.

Ha bővebb információra van szüksége, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket:
Marosi Mária marketing manager: maria.marosi@bshg.com, +36-30-4273566
Varga Dániel product trainer: daniel.varga@bshg.com, +36-30-4557401



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!