Facebook hozzászólás
174

Holnap Bécsben lép fel a rock-dédpapa Mick Jagger!

Holnap, június 16-án a bécsi Ernst-Happel stadionban lép fel a legendás Rolling Stones, az osztrák főváros az Oslóban indult 14 On Fire koncertsorozat egyik állomása.

A Rollig Stones még márciusban elhalasztotta ausztrál és új-zélandi turnéját az együttes frontemberét ért gyászeset miatt: Mick Jagger ekkor vesztette el élettársát, L’Wren Scott divattervezőt, aki öngyilkos lett New York-i otthonában. Az európai 14 On Fire elnevezésű turnét május 26-tól folytatták. Elsőként Oslóban léptek fel, további koncertek után pedig holnap, június 16-án állnak a közönség elé Bécsben, az Ernst-Happel stadionban.

 

Az együttes énekesét egyébként a gyász mellett öröm is érte, amikor unokájának, a 21 éves Assisinek – aki Jagger 42 éves Jade lányának gyermeke – április végén kislánya született. A Rolling Stones 70 éves hétgyermekes frontemberének ő az első dédunokája.

A Cornwallban élő Assisinek a kislány az elsőszülöttje. A boldog nagymama, Jade egyébként most pénteken, 13-án egy kisfiúnak adott életet, ő Jagger ötödik unokája.

Elton John volt tavaly a legadakozóbb brit szupersztár
A brit szupergazdagok az elmúlt évben minden eddiginél többet adakoztak, rekordot döntve nemes cselekedetükkel. A jótékonykodók között írók, zenészek, sportolók, divattervezők és üzletemberek is vannak. Most megtudhatod, kik ők!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!