Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 03. 19:00 | László Márta

EZ NEM EGYNYÁRI

Mi van, ha összeáll egy divattervező és egy látszerész?

Mi lenne? Napszemüveg! Méghozza az idei nyár divatja! Herczeg Zoltán divattervező ugyanis már tudja, milyen napszemüveget hordasz 2017 forró napjaiban! Ígérem, nem fogsz csalódni, mert pompásan találkozik a modern vonal a klasszikussal!     

Herczeg Zoltán divattervező és Bakó Attila, a Bakoo napszemüveg márka alapítója egy napszemüveg kollekció erejéig összeálltak, és limitált példányszámban elkészítették az idei nyár legvagányabb szemüvegeit.

Bordó és teknőc anyag még a kutyán is napszemüveg van, Kép: Bakoo

Kép: Bakoo

– Attila barátom több éve foglalkozik egyedi, designer szemüvegek tervezésével és gyártásával – kezdi mesélni a kollekció születésének történetét Herczeg Zoltán.

Bordó és fekete napszemüvegek, Kép: Bakoo

Kép: Bakoo

– Ezt a keretet eredetileg nekem tervezte, miután sok éve dolgozunk együtt különböző szemüveg projekteken. Az ’50-’60-as évek inspirálták, James Dean és a korai Woody Allen világa. Tudja, hogy retro- és Amerika mániás vagyok, valószínűleg ezek is ihlették tervezés közben. Bátran ajánlom többféle stílushoz és korosztálynak. A keret formája klasszikus, így sokáig nem fog kimenni a divatból. –

Csók napszemüvegben, Kép: Bakoo

Kép: Bakoo

A tervező szerint a kollekció darabjait az ívelt, átlátszó alkatrészek teszik igazán egyedivé, különlegessé.

Egyediség és belső szépség a menő
Egy napszemüvegmárka legújabb kampányában a szépség valódi jelentésével kapcsolatban foglal állást. A kollekció szemüvegei a világos és bátor üzenettel ellentétben vidámak, színesek és könnyedek. Ezt követve leszel idén nagyon divatos!

A napszemüveg egyelőre négy színben készült el. Ezeket már együtt találták ki az alkotók. Két visszafogottabb szín a fekete és a teknőc, ezek a klasszikus trendeket követik, de aki a kicsit merészebb, fiatalosabb, bátrabb fazont szeretné, az válassza a fehér vagy bordó árnyalatokat.

– Fontos volt számunkra az egyediség. Két designer közös kollaborációjáról van szó, nem volt kérdés, hogy csak néhány készüljön belőlük. Ez nem fog szembejönni az utcán – hangsúlyozza a tervező Herczeg Zoltán.

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!