Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. március 23. 19:00 | László Márta

VOGUE TRENDJE

Egyediség és belső szépség a menő

A napszemüvegmárka legújabb kampányában a szépség valódi jelentésével kapcsolatban foglal állást. A kollekció szemüvegei a világos és bátor üzenettel ellentétben vidámak, színesek és könnyedek. Ezt követve leszel idén nagyon divatos! 

A #ShowYourVogue a fiatal és kíváncsi hölgyeket célozza meg, akik tudják, hogy a szépség többet jelent a külső megjelenésnél. A kampány a túlzott nyomás és a megfelelni akarás alól szabadítja fel őket, emellett hirdeti, hogy legyenek nyitottak a saját nőiességük hangsúlyozására. A mozgalom egy sokkal személyesebb és egyedibb oldalát közelíti meg a szépségnek, amely által a nők magabiztosan vállalhatják önmagukat.

VO5161S szemüveg, Kép: sajtóanyag

Kép: sajtóanyag

Ne a szépséged, a stílusod hangsúlyozd!

Nem számít, hogy tökéletes vagy kócos a hajad, amíg jól érzed magad, csak egy szabályt kövess: amivel megcsillogtathatod a személyiséged.

A képen a VO5161S modell látszik a Light and Shine kollekcióból, amely trendi, jellegzetes személyiséget tükröz, könnyed városi csillogással. A nejlonszálas szemüveget egy finom, fém felső híd és türkös lencsék teszik merésszé.

 

 

 

 

VO5152 szemüveg, Kép: sajtóanyag

Kép: sajtóanyag

Ne egy tökéletes szelfit, önmagad mutasd

Melyik beállás a legjobb? Az összes! Ne próbálj másként kinézni, mutasd meg az igazi éned a világnak: imádni fogod az újonnan felfedezett önbizalmad.

A képen a VO5152 optikai keret látható a Light and Shine kollekcióból. Az extra könnyű keret a cicás, nejlonszálas frontot lapos fémszárakkal kombinálja. A szemüveget letisztult, divatos vonalak és a csillogó opálszínek határozzák meg. Tökéletes választás azoknak, akik nem kötnek kompromisszumot a stílusban.

 

 

 

VO5102 szemüveg, Kép: sajtóanyag

VO5102 szemüveg, Kép: sajtóanyag

Ne a méreteiddel, a lehetőségeiddel vess számot

Semmi különleges nincs abban, ha te is ugyanolyan méretű ruhákat hordasz, mint a modellek. Ezek csak számok. Egyedül a végtelen lehetőségeket számold, amelyek által kifejezheted önmagad, és megmutathatod, miben vagy a legjobb.

A képen a VO5102 modell látható a Rainbow Evolution Story kollekcióból. Az ikonikus Rainbow szárak újraértelmezése könnyű nejlonszállal és hullámokkal alakítja át a cicás optikai keretet, ezáltal felébresztve a szivárványos tónusok sugárzó energiáját. A keret a hétköznapi, mégis elegáns stílust kedvelő modern nők számára tökéletes választás.

 

 

 

VO5136S szemüveg, Kép: sajtóanyag

Kép: sajtóanyag

Ne a szemeddel, a látásmódoddal hódíts

Nem a szemed színén, a tökéletes sminken vagy egy csábító pillantáson van a hangsúly, hanem azon, hogyan látod a világot.

A képen a VO5136S modell látható a V-Edge kollekcióból, amelyet provokatív forma, figyelemfelkeltő, tükrös lencsék és nőies, pasztellárnyalatok határoznak meg. A kivágott, íves frontrészt és a lapos fémszárakat kéttónusú színkombináció jellemzi. A kerek nejlon szemüveg merész stílust kölcsönöz a trendi nőknek.

Csipke-rózsa: az új napszemüvegstílus
Már javában tart a síszezon, de ha nagyon csini akarsz lenni, ne csak a síruhádra figyelj! Válassz egy remek napszemüveget is! A szicíliai csipkeminta és a rózsadíszítés dominálja a Dolce&Gabbana legújabb szemüveg-kollekcióját. A lenyűgöző ötvösmunkáról tanúskodó sorozat legtöbb kerete különleges, de hétköznap is hordható szemüveg, a kollekció csúcsdarabja viszont garantáltan minden tekintetet magára vonz. A rózsákkal és kristályokkal díszített modellből mindössze egyetlen darab érkezik Magyarországra.

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!