Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. december 25. 05:45 | PP-Eletforma

INTENZÍV PANASZOK

Viharos széllel érkezett a karácsony

Az évszakos átlagnál majd 10 fokkal enyhébb az idő, és ehhez még viharos szél is társul – humánmeteorológiai szempontból nagyon megterhelőek lesznek az ünnepnapok!

Kutya a szélben, Kép: pixabay

Kép: pixabay

Inkább tavaszi, mintsem téli időre emlékeztet a jelenlegi időjárás. Front nem rontja az egyébként is megterhelő helyzetet, de az időjárás-érzékenyek karácsonya így is nehéz lesz.

– A következő napokon a hőmérséklet gyors változása és a viharos szél okozza a legintenzívebb panaszokat – magyarázza a meteogyógyász.

– Ilyen helyzetben a szél sok panaszt okoz még a gyengén időjárás érzékenyeknél is. Sokaknál jelentkezik szokatlanul erős, intenzív fejfájás, és gyakori a vérnyomás-ingadozás. Nagyon sokan hívnak bennünket, akik alvászavarral küzdenek, ingerültek, és emésztési panaszoktól szenvednek. A páciensek ilyenkor több tünetet is megtapasztalnak, és a változékony időben napról-napra változik állapotuk is. Több évtizedes kutatási eredményeinknek köszönhetően ezek az időjárás-eredetű panaszok hatékonyan kezelhetőek. A megfelelő életminőség elérése érdekében javasolt meteogyógyászati kivizsgálásuk – mondja Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója, aki munkatársai nevében is kellemes ünnepeket kíván!

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!