Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 02. 13:00 | László Márta

NEMCSAK SPORTOLÓKNAK

Természetesen Király az új sportkrém

Természetes alapanyagokból készült sportkrémmel jelentkezik a 108-szoros magyar válogatott kapus, Király Gábor. A Haladás kapuőre egy magyar natúrkozmetikumokat fejlesztő és gyártó farmakológus szakgyógyszerésszel karöltve fejlesztette ki a sportolás utáni regenerációt segítő masszázskrémet.

Natúr sportkrémet hívott életre az izomfáradtság kezelésére Király Gábor, 108-szoros magyar válogatott kapus és egy ismert natúrkozmetikumokat gyártó magyar cég. A Haladás védőjének elsődleges célja az volt, hogy egy olyan, 100%-ig természetes masszázskrémet készítsen, amellyel hatékonyan kezelhetőek az izomhúzódások, az izomfájdalmak és az izomgörcsök, nagymértékben támogatja a sportolás utáni regenerációt, illetve zárt baleseti sérülések időszakában ápolási céllal használható.

Király megállapodás, Kép: Magister Products

Királyi megállapodás, Kép: Magister Products

Dr. Mester Ildikó, farmakológus szakgyógyszerész, a vegyszermentes kozmetikumok szakértőjeként egy olyan egyedi kompozíciót alkotott, melyben a bio kajeput, a tömjén és a rozmaring hatóanyag szinergiája mellett a szűz édesmandula olaj segíti a masszázsélményt.

40 felett már sérülékenyebbek vagyunk
40-50 éves kor felett sem kell lemondani a remek fizikai kondícióról, a könnyedebb tréningekről és a komoly edzésről sem. Ebben az életkorban azonban előtérbe kell, hogy kerüljön a sportártalmak kezelése és megelőzése, a biztonság. Tudtad, hogy javíthatsz is a teljesítményeden?

– Majd egyéves közös munka és tesztelés után született meg a késztímény, amellyel azoknak a sportolóknak és sportkedvelőknek szerettünk volna alternatívát kínálni, akik mellőzni kívánják a mesterséges összetevőkkel rendelkező izomlazító krémeket és előnyben részesítik a koncentrált gyógynövény alapú, magyar termékeket – magyarázta a szakrmber.

– Ildikó a társasággal olyan márkát hozott létre, amely megreformálta a hazai natúrkozmetikai vonalat. A nagy múltra visszatekintő, gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat ötvözi a modern organikus vajakkal, minősített bio-olajokkal és a professzionális hatóanyagokkal. Szakmai felkészültsége jelentette számomra a garanciát arra, hogy valóban minőségi masszázskrémet alkotunk – mesélte a labdarúgó.

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!