Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:
2010. április 01. 16:26 | PP-Eletforma

SZÁMOK MISZTIKÁJA

Számmisztika a politikusokról– Orbán született vezető

A számmisztika szerint Orbán Viktornak teret kell engednie pártbeli politikusainak is, Vona Gábornak pedig meg kell nyernie a közvéleményt, hogy a jövőben sikeres lehessen. A számok elárulták, hogy Bokros Lajos a szívére is képes hallgatni, Schiffer András pedig képes áttörni az idejétmúlt korlátokon. Mesterházy Attilának a „jelek szerint” inkább csak a következő választáson jöhet el a várt siker. 

A számmisztika szerint Orbán Viktornak teret kell engednie pártbeli politikusainak is, Vona Gábornak pedig meg kell nyernie a közvéleményt, hogy a jövőben sikeres lehessen. A számok elárulták, hogy Bokros Lajos a szívére is képes hallgatni, Schiffer András pedig képes áttörni az idejétmúlt korlátokon. Mesterházy Attilának a „jelek szerint” inkább csak a következő választáson jöhet el a várt siker.

Schilling Péter a szammisztika.com életvezetési tanácsadója évek óta kutatja a személyes számokat, most a politikai pártok miniszterelnök-jelöltjeinek választási esélyeit vizsgálta meg. Schilling Péter 2003-ban, a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen ismerkedett meg a számmisztikával, azóta több ezer probléma megoldásánál hívta segítségül a számokat. Ezek ugyan nem mutatják meg, melyik miniszterelnök-jelölt lesz a befutó, de azt igen, hogy melyiküknek milyen területen kellene erősítenie az idei választások előtt ahhoz, hogy sikerre vigyék pártjukat, esetleg előkészíthessék a következő választások sikerét.

Orbán Viktor született vezetői képességekkel rendelkezik, mivel a küldetés és gondolkodás száma is az egyes, ez pedig a kiváló vezetők jellemzője. Fontos azonban tudnia, hogy maga mellett teret kell engednie pártja többi politikusának is, a számok most kedveznek a hatékony csapatmunkának. A numerológus szerint a Fidesz elnökének az év második felében nagy szüksége lesz társai támogatására, a számok pedig azt mutatják, nincs akadálya a hatékony kapcsolatépítésnek.

Vona Gábor elemzéséből kiderül, hogy a politikus mindig magasra teszi a mércét. Hajlandó az általa tiszteletben tartott értékek feltétel nélküli követésére. Pártja hosszú távú sikerét azzal alapozhatja meg, ha megnyeri magának a közvéleményt és képes megszólítani a választóit, a kommunikációnak kedvez a jelenlegi állapot. Az év második felében kemény munka vár rá, de stabil alapokat építhet pártja számára, a számok ugyanis a munkát és a stabilitást vetítik előre.

Mesterházy Attila erőssége a vele született empátia, képes az emberek hétköznapi problémái mögé látni. A számítások szerint számára ez az év inkább a tapasztalatszerzésről és saját stílusának megtalálásáról szól, de egy nagy küldetésre való felkészülést is előrejeleznek. Az MSZP jelöltje átütő sikerre inkább csak a következő választás alkalmával számíthat, az új lehetőségek ideje ugyanis 2013 után jön majd el.

Schiffer András, a Lehet Más a Politika miniszterelnök-jelöltjének vele született képessége, hogy áttörjön az idejétmúlt elképzeléseken és korlátokon. Egy feltörekvő párt listavezetőjeként idén azzal járulhatna hozzá pártja sikeréhez, ha szó szerint Magyarország szolgálatába állítja munkáját. Tapasztalatainak átértékelése után új irányt jelölhet ki pártja számára, erre legfőképp az év második felében lesz lehetősége.

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltjéről a számok alapján kiderült, hogy egy céltudatos, ambiciózus ember, de ha kell, képes a szívére is hallgatni. A párt sikeréhez úgy járulhat hozzá, ha meghallgatja a választóik konkrét problémáit, majd kidolgozza az MDF hosszú távú stratégiáját. Neki ugyanis hamarosan eljön a hosszú távú tervezés ideje.
A számmisztika egy az asztrológiához közel álló tapasztalati tudomány, egy olyan önismereti eszköz, ami a születési dátummal végzett egyszerű számítások segítségével a számok jelentésén keresztül ad jellemrajzot és tanácsot. A számmisztika olyan, mint egy egyszerű autós térkép az utazó kezében. Eligazítást nyújt annak, aki kiutat keres a magánéleti problémáiból, tanácsot, útmutatást ad a sikeres és örömteli élethez. Rávilágít az adott időszak nehézségeire és lehetőségeire, melyeket ismerve könnyebb megoldani a mindennapok problémáit.

forrás:szammisztika.com

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!