Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2010. február 08. 19:26 | DPA

AIDS

Repül az óriáskoton- ki tudja, hol áll meg…

Az AIDS elleni kampány keretében egy 40 méter magas óvszer alakú hőlégballont akarnak decemberben a levegőbe küldeni. Az Egyesült Államok nem örül túlságosan az ötletnek.

Az óriási, óvszer alakú hőlégballon világkörüli útra indul, és a tervek szerint az elkövetkezendő három évben öt kontinens több mint száz fővárosában fordul majd meg. A szervezők a „World Flying Condom Tour" egyesülte tagjai, Párizsban jelentették be formabontó ötletüket.

A hatalmas kotont egy kamion követi majd, ahol további információkat szerezhetnek az érdeklődők. Bármennyire is jónak tűnik a terv, van, ahol nem látják szívesen a hőlégballont: az Egyesült Államokban egyik államában, Wisconsinban például szívesen lemondanának a látogatásáról.

A párizsi bejelentésen jelen volt a koton egy kisebb testvére, egy 10 méteres változat, sokaknak már ez is éppen elég megdöbbentő volt. December elsején készülnek levegőbe bocsátani a repülő óvszert, hiszen ez az AIDS világnapja.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!