Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2019. január 01. 04:45 | PP-Eletforma

METEO KLINIKA

Na, ez az év is jól kezdődik

Karácsony után sokan már a tavaszt kezdik várni, pedig a tél java még hátra van. Ez most különösen igaz: újévkor ugyanis drasztikus lehűlés kezdődik, a sarkvidéki levegő pedig erős fronttal, és viharos széllel érkezik!  A szerdai hidegfront csapadékot is hoz, mögötte pedig bezúdul a fagyos levegő a Kárpát-medencébe, minek eredményeképpen sokfelé még napközben is 0 fok alatt marad a hőmérséklet – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Szél, tél, kutya, Kép: pixabay

Kép: pixabay

A szilveszteri nagy étkezések után szükség is van egy kis regenerálódásra. Jól felöltözve jól esik a friss levegő, és ezt ajánlott is kihasználni: a fagyok érkezése után ugyanis már inkább a meleg szobába kívánkozunk majd.

A drasztikus változás mindenkit megvisel majd, a keringési betegek pedig különösen veszélyeztetettek! Ilyenkor sokan keresnek meg minket szűnni nem akaró fejfájással,  görcsös panaszokkal, és az  ízületesek számára is rendkívül nehéz időszak kezdődik. Sajnos fokozott veszélyben lesznek a várandósok, a szívbetegek is, megnő a sztrókok kockázata – figyelmeztet a meteogyógyász. Komoly tünetek jelentkezése esetén javasolt a panasz mielőbbi kezelése.

Színre lép a szexi igazgatóhelyettes
Forró percek jönnek! Visszatér a képernyőre a renitens tanár, és megbolydul az élet egy szenzációs új szereplőtől az iskolában. Január 12-én indul az RTL sorozatának második évada.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!