Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2011. július 22. 20:02 | PP-Eletforma

HOROSZKÓP

Csillagjegye elárulja hova utazzon a nyáron

 Nem árt azon elgondolkodni, vajon mi minden befolyásolja azt, hogy hol érezzük magunkat a legjobban! Ha az édes pihenés még Ön előtt áll, akkor érdemes belekukkantania az utazási horoszkópba!

Kos: Tüzes temperamentumából adódóan önt a forró, napos tájak vonzzák. A szervezett társasutazások túlságosan kötött programjai aligha elégítik ki egy igazi Kos kalandvágyát, ezért ön jobban jár, ha a saját maga által összeválogatott társasággal indul útnak. Mivel jól bírja a gyűrődést, bátran önállósítsa magát, fedezze fel a külföldet autóval, hátizsákkal vagy kerékpáron.

Ajánlott úticélok Kosok számára: Mexikó, Németország, Hongkong, Rio de Janeiro, Marseille.

Bika: A házias Bikák nem tartoznak a szenvedélyes utazók közé. Ön ugyanis nyaraláskor sem hajlandó nélkülözni megszokott kényelmét. Ám egy festői környezet, egy ódon kastélyszálló, néhány történelmi nevezetesség, egy kényelmes szálloda, és persze az idegen környezetben fellelhető sok-sok ínycsiklandó fogás már elegendő csáberőt jelenthet ahhoz, hogy kimozduljon otthonából.

Ajánlott úticélok Bikák számára: Franciaország, Svájc, Mallorca, Capri és Verona.

Ikrek: Veleszületett kíváncsisága ösztönzi önt arra, hogy gyakran utazzon. Egyáltalán nem okoz gondot, ha egyedül utazik, mert könnyen szóba elegyedik bárkivel, nem telik bele néhány perc, s már nincs is egyedül. Mivel utálja az egyhangúságot, képtelen ugyanazon a helyen leragadni. Leginkább a rövid utazások felelnek meg higanymozgású természetének, lehetőleg kevés csomaggal.

Ajánlott úticélok Ikrek számára: USA, Tunézia, Norvégia, Izrael, San Francisco és Róma.

Rák: Ön született romantikus, imádja a történelmet és a régi időkből fennmaradt műemlékeket. Szereti az otthonát, a családját, a hagyományokat, ezért a családi kempingezés, a lakókocsis nyaralás vagy egy hajóút minden bizonnyal kielégíti majd a biztonságra törekvő igényeit. Üdülése, nyaralása akkor mondható tökéletesnek, ha az új környezetben képes otthonosan érezni magát. A víz közelsége rendkívül erősen hat érzelmeire, képzeletére, tehát a tengerparti nyaralást egyenesen önnek találták ki.

Ajánlott úticélok Rákok számára: Olaszország, Hollandia, Skócia, Párizs, Genova és Velence.

Oroszlán: Egy igazi Oroszlánnak akkor is szüksége van közönségre, rajongókra, széptevőkre, amikor nyaral. Mivel imád strandolni és napozni, az ön számára olyan helyszínek szóba sem jöhetnek, ahol gyakran esik az eső. Esténként pedig szívesen keresi fel azokat a diszkókat, bárokat, éttermeket vagy szórakozóhelyeket, ahol hírességekkel találkozhat.

Ajánlott úticélok Oroszlánok számára: Franciaország, Olaszország, Karib-szigetek, Róma és St. Tropez.

Szűz: Bár a Szüzek nagyon is igényesek, mégis a nyugodt, békés nyaralóhelyeket részesítik előnyben, és lehetőleg elkerülik a szmogos, zsúfolt nagyvárosokat. Bizonyára egy meglehetősen olcsó, talán elő- vagy utószezonban eltöltendő utat választ, lehetőleg olyan helyszínen, amely bővelkedik kulturális nevezetességekben.

Ajánlott úticélok Szüzek számára: Görögország, Svájc, Törökország, Norvégia, Jeruzsálem és Párizs.

Mérleg: Társaságkedvelő Mérleg-énjéből adódóan önnek arra van szüksége, hogy emberek vegyék körül. Vagyis önnek vidám, szórakoztató útitársak kellenek. Egy túlzottan zajos helyszín mindig lelombozóan hat kedélyére. A Mérlegek imádják az éjszakai életet, szívesen sütkéreznek a reflektorok fényében. Szépség, elegancia, nagyvilági társasági élet – ezek azok a szükségletek, amelyekről nyaraláskor sem hajlandó lemondani.

Ajánlott úticélok Mérlegek számára: Franciaország, Ausztria, Egyiptom, Japán, Kína, Tibet, Párizs és Salzburg.

Skorpió: Misztikus érdeklődése és veleszületett detektívösztöne utazásait is áthatja. Szívesen lemond a luxusigényeket kielégítő helyszínekről, sokkal inkább a titokzatos vagy egzotikus környezetet részesíti előnyben: a tűzhányók, a mocsaras tájak és a vadászterületek szinte mágnesként vonzzák. Mivel igen szívós természettel van megáldva, igen jól bírja a hosszú repülőutakat.

Ajánlott úticélok Skorpiók számára: Portugália, India, Ausztrália, Marokkó, Algéria, Barcelona és Sydney.

Nyilas: Ha még nem találták volna föl a nemzetközi turizmust, szinte biztos, hogy egy Nyilas-szülött lenne az első, aki létrehozná a legelső utazási irodát. A Nyilas-típus ugyanis a szó szoros értelmében az utazás, a kaland, a felfedezés bolondja. Jellemző a Nyilasokra, hogy a világ bármely táján rögtön otthonosan érzik magukat. A Nyilasok egyszerűen az utazás kedvéért utaznak. Minél távolabbi az úti cél, annál csábítóbbnak tűnik az ön számára.

Ajánlott úticélok Nyilasok számra: Provance, USA, Spanyolorsaág, Chicago és Rio de Janeiro.

Bak: Ahhoz, hogy egy igazi Bak rászánja magát az utazásra, előbb le kell győznie veleszületett munkamániáját. Ám ha felhúzza kedvenc túrabakancsát, senki sem megszállottabb hegymászó, mint ön. Ráadásul különleges érzékkel rendelkezik, hogy felkutassa a legmagasabb csúcsokat, amelyek mentesek az elviselhetetlen nyaralóközönség hadától. A komfort hiánya ösztönzőleg hat önre, igazi Bak lévén még egy sivatagban is jól érzi magát.

Ajánlott úticélok Bakok számára: Mexikó, India, Izland, Ausztria, Svájc, Szentpétervár és Róma.

Vízöntő: Veleszületett spontaneitása gyakran ösztönzi önt arra, hogy hirtelen lecsapjon egy-egy meghirdetett last minute ajánlatra. Kielégítetlen kíváncsisága megóvja önt attól, hogy minden évben ugyanott töltse el szabadságát. Útitársként ön kétségkívül igen szórakoztató, de egyben kissé idegesítő is, mert túlságosan különc, független, és sokszor teljesen kiszámíthatatlan. Olyan környezetben érzi igazán jól magát, ahol mindig történik valami.

Ajánlott úticélok Vízöntők számára: Ibiza, Dél-Afrika, USA, Svédország, Amszterdam és San Francisco.

Halak: A tengerparti nyaralóprogramokat, a többhetes hajóutakat egyenesen a Halak-típusnak találták ki. A víz ugyanis minden formájában vonzza a Halak jegy szülötteit. Ön órákon át képes gyönyörködni a hullámok játékában – akár egy lakatlan szigeten is. Ha szeretné gyarapítani ezoterikus vagy pszichológiai ismereteit, akkor vegyen részt olyan nyári kurzusokon, amelyek kielégíthetik ezen igényét.

Ajánlott úticélok Halak számára: Portugália, Új-Zéland, Kanári-szigetek, Málta, Normandia, Ceylon, Velence és Kalábria.

A www.netrevalo.hu felhasználásávalCikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!