Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2015. július 16. 13:00 | László Márta

Tuti alakformálás

Mi a manó? Kavitáció!

Még nem láttam nőt, aki ne akart volna fogyókúrázni! Itt a nyár közepe, rajta hölgyek, húzzunk bele, ha még ezen a nyáron szeretnénk kimenni a strandra! Segítségül itt egy kozmetikai újdonság, az úgynevezett kavitációs kezelés! Bédi Krisztina, az Aranyalma Szépségszalon mesterkozmetikusa mondja el Nektek, mi is ez, és miért jobb, hatékonyabb minden korábbi eljárásnál.    

– Mi is az a kavitáció? 

– A kavitációs zsírbontás alapja egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag nyomásesés következtében folyadékból hirtelen gázzá változik. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy, az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián bocsátódnak ki.

Kép: Wikipedia

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang-kezeléseknél. A készülék speciális frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikro méretű vákum-buborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontáskor ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat. Ez a robbanás a nagyon-nagyon gyenge, a membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből. E kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken.

– Mi történik az elfolyósodott zsírral? Lerakódik a test más részeiben?

– A zsírsejtek „rezgetésekor” a zsírsejtek anyagcseréje megemelkedik, és megnövekszik a zsírmolekulák (folyékony zsír) nyirokrendszerbe és keringési rendszerbe jutó mennyisége. Ezeket a zsírmolekulákat vagy más zsírsejtek magukba építik (a nem kezelt területeken), vagy kiürülnek. Tornával, diétával és a nyirokkeringés élénkítésével (ezért szükséges a kezelések végén a hullámmasszázs) az eredmények tovább fokozhatóak, mert a zsírt energiává alakítja a szervezet, és így fogyunk. Torna és diéta, illetve nyirokmasszázs nélkül a test tömege nem változik, viszont a zsír egyszerűen lerakódik a test más részein.

Különböző tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47 KHz a leghatékonyabb frekvencia, mivel ez intenzíven hatol be a szövetekbe, és fejt ki kavitációs hatást a kívánt mélységben a zsírszövetekben. A kavitációs zsírbontás egy teljesen biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszan tartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

– Miért kell 1 hetet várni két kezelés között?

– A klinikai tesztek igazolják, hogy a KAVITÁCIÓS kezelésekkel pont heti egy alkalommal érhető el a legjobb eredmény, avagy így a leghatékonyabb a kezelés, vagyis, fogyunk!

– Hogyan történik a kezelés?

– Felvisszük a “közvetítő gélt” a kezelendő területre, majd a berendezéssel lassú, körkörös mozdulatokat végzünk, miközben gyengéden a bőrre nyomjuk. A maradék UH-gélt letöröljük. Befejezésként nyirokkeringést serkentő hullámmasszázs következik.

– Számos fogyókúrás trükkel találkoztunk már, miért pont ez a jó! 

– A kavitációs eljárás teljesen fájdalommentes, nincs seb, nincsenek izzasztó tornagyakorlatok, nem kell tablettákat szedni, csupán be kell tartani a tudatos, egészséges táplálkozás szabályait! –

És a kozmetikai újdonságoknak ezzel még egyáltalán nincs vége! Itt megtudhatod, például, milyen az idei, nyári testdíszítési divat!

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!