Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. július 28. 17:00 | PP-Eletforma

ÚJ KUTATÁS

Melyik korosztály a legfittebb? Most kiderül!

Útjára indította a különböző generációk tagjainak egészségtudatosságát vizsgáló kutatását a Budai Egészségközpont. Felmérésünkben olyan kérdésekre keresik a választ, hogy az emberek milyen gyakran sportolnak, mennyire figyelnek oda az egészséges táplálkozásra, és fontosnak tartják-e, hogy rendszeresen eljárjanak egészségügyi szűrővizsgálatokra.

Ezeken kívül kíváncsiak arra is, hogy használtok-e az egészséges életmód fenntartását segítő applikációkat, és mit tesztek azért, hogy a munkahelyeteken is egészségesek maradjatok.

Menedzserek, Kép: Budai Egészségközpont

Menedzserek, Kép: Budai Egészségközpont

Ide kattintva éred el a kérdőívet!

Megéri, mert a kitöltők között egy értékes menedzserszűrést is kisorsolnak!

Barna bőrű hableányok, figyelem!
Melltartó vállpántja, alatta barna bőr, Kép: Budai Egészségközpont

Kép: Budai Egészségközpont

Míg a 19. század környékén a világos bőrszín volt divat, és a porcelánszínű bőr egyet jelentett a szépséggel, az egészséggel, később egyre inkább a bronzbarna szín terjedt el. A trendek folyamatosan váltották egymást, hol a világos, hol a napbarnított bőr lett a divat, de legyen akár a fehér vagy a csokibarna szín a kedvenc, a legszebb mégis az egészséges bőr! Ezért pedig – főként a nyári erős napsugárzás idején – mindannyiunknak érdemes tennünk. A szakemberek elmondják, mit is? 

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!