Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. december 02. 17:45 | László Márta

GÓLYAHÍR

Megérkezett Kucsera Milla

Végre megérkezett Kucsera Milla, Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya! Október 20-án császármetszéssel jött világra a bébi. Szabina nemcsak a kislánya születésére készült tudatosan, hanem már egészen korán, a tervezéstől felkészítette a szervezetét arra, hogy probléma nélkül ki tudja hordani a csöppséget.

Kucsera Milla, Kép: trimeszter

Kucsera Milla, Kép: trimeszter

Milla reggel 9-kor látta meg a napvilágot – 51 centivel és 3560 grammal. A kismama és a baba is egészségesek, és már haza is mehettek, így Szabináék már otthon gondoskodhatnak a kis jövevényről.

Szabina boldogsága határtalan, hiszen a kislánya gyönyörű! Az utolsó trimeszter sokkal könnyebb volt most, mint Beninél, a kisfiúknál. Szabina most csak 15 kilo plusszal adott életet a babájának, míg a kisfiánál ez a szám bőven 20 kilo felett volt. Ez köszönhető többek között a rendszeres mozgásnak, és a várandósvitaminnak is, amire Szabina a szoptatásnál is támaszkodik.

Szeretnél kistestvért a gyereknek?
Ma már nem igazán kell magyarázni, hogy miért is van szükség a várandósvitaminokra, hiszen tudjuk, hogy az ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok pótlása kiemelten fontos a termékenység fenntartásában, és a baba kihordásának komplikációmentességében is. Sokan azonban a szülés után abbahagyják a készítmény szedését, ami nem szerencsés, hiszen az olyan fontos elemek, mint a vas így sokkal kisebb mennyiségben jutnak csak a szervezetbe. A témában Ratkó Tünde szülésznőt kérdezte a ratkotunde.hu.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!