Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 28. 11:00 | PP-Eletforma

ANYAI ÖRÖMÖK

Kapócs Zsóka: Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is, és már a bőröndjét is bepakolta, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

Kapocs Zsóka ultrahangos vizsgálaton, Kép: Czeizel Intézet

Kapocs Zsóka ultrahangos vizsgálaton, Kép: Czeizel Intézet

Alig két és fél hónap és megérkezik Kapócs Zsóka kisfia. A csinos kismama mindennél jobban várja már, hogy karjában tarthassa gyermekét. Van benne némi természetes izgalom, mert a császármetszés után egy kisebb műtétre is szorul. Minden alkalommal megkérdezi szülészorvosát, pontosan hogyan is történik majd a szülés. A doktor persze mindig készségesen elmagyaráz mindent, és megnyugtatja Zsókát, akinek nincs más dolga, mint százszázalékosan megélni a babavárás csodáját.

– Nagyon erős anyai érzések vannak bennem, hihetetlen dolog a várandósság. Az összes nehézség, ami a terhességgel jár, a fáradság, az, hogy néha nem tudok aludni éjszaka vagy akár, hogy már állva is lihegek, mind édes teher, amire már mindennél jobban vágytam – kezdte Zsóka. – A szüléssel kapcsolatban szerintem mindenkinek vannak aggodalmai, nekem is. Azonban szerencsére a szülészorvosom minden alkalommal megnyugtat. Az endometriózis miatt elvékonyodott a méhem, ezért programozott császárral szülök majd, ami után egy kis műtétem is lesz, de szeretném minél előbb magamhoz ölelni a fiamat. Talán ezért is várom mindig annyira az ultrahangvizsgálatokat, mert ilyenkor láthatom őt egy kicsit.

Horváth Éva: Skubi úr már most egy igazi felfedező
Horváth Éva kisfiáról már a pocakban is sejteni lehetett, hogy határozott személyiség. Kristóf, akit édesanyja Skubi úrnak becéz, szeret a középpontban lenni, így Évát szinte egy pillanatra sem hagyja teendő nélkül.

Ez valami csoda, teljesen függővé váltam. Körülbelül két hete láttam utoljára a monitoron keresztül, de már alig várom a következő alkalmat. Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit tulajdonképpen még nem is ismerek, mégis teljes szívemből szeretek. Ez a szeretet pedig napról napra erősebb. Már most látom, hogy a kicsinek abszolút olyan az orra, mint nekem, és enyém a profilja is. A párommal van is néha egy-két vicces vitánk arról, hogy jó lenne, ha majd rá is hasonlítana a gyerek – mesélte a boldog kismama.

 

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!