Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 12. 17:00 | PP-Eletforma

VIZES VB

Jakabos Zuszsa: cél a világbajnokság!

A gyönyörű olimpikon mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját hozza az április végén zajló országos bajnokságon, hiszen nem kisebb a tét, mint a budapesti világbajnokságra való kijutás. A thaiföldi edzőtáborból épp hazatérő Jakabos Zsuzsát egy magazin fotózásán kérdeztük a felkészülésről, a VB-esélyekről és arról, hogyan tartja mindig topformában magát.

– A thaiföldi edzőtábor nem az élménygyűjtésről szólt, kemény volt az időbeosztás, reggel 5-től már úsztunk, aztán egy kis pihenő után délután szárazföldi edzéssel folytattuk, amit újabb úszás követett – mesélte a sportoló, aki a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztás mellett sosem feledkezik meg az extra vitamin és fehérjebevitelről, hogy mindig fitten tartsa magát. A topforma eléréséhez ugyanis nemcsak kemény edzésekre és megfelelő táplálkozásra, hanem gondosan kiválasztott táplálék-kiegészítőkre is szüksége van.

Jakabos Zsuzsa, Kép: sajtóanyag

Jakabos Zsuzsa, Kép: sajtóanyag

A csinos úszónő az edzőtáborból megerősödve, és megújult külsővel tért vissza. Különleges, dögös frizuráját megcsodálhatjuk a saját közösségi oldalán is.

A nyári világversenyre készülő Jakabos Zsuzsa minden rajongót arra bíztat, hogy látogasson el a júliusi VB-re, hiszen nemcsak vele, hanem a vizes sport színe-javával is találkozhatnak Budapesten.

 

Cseh Laci már vágja a centit
Cseh Laszlo, Kép: Scitec Nutrition

Cseh Laszlo, Kép: Scitec Nutrition

Már csak néhány hónap van hátra a budapesti vizes világbajnokságig, így az úszó már gőzerővel készül a megmérettetésre. Cseh László hajnali edzés után mesélt felkészülésről, személyes várakozásairól, verseny előtti rituálékról és arról, hogy az edzés mellett mire kell még figyelnie, hogy formában tartsa magát.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!