Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 27. 11:00 | PP-Eletforma

HINNED KELL MAGADBAN

Ismerd meg Náray Tamás és Kósa Erika legféltettebb titkait

Kezdj el tenni! a címe annak az egész napos rendezvénynek, melynek egyik sztárelőadója Náray Tamás nemzetközileg elismert divattervező, író, és aki életének legféltettebb titkairól is mesél majd a közönségnek. Az eseményt a Kósa Erika Akadémia szervezi, ez az EQ-szexi mozgalom 2018-as nyitórendezvénye.

Az új év beköszöntével örömmel és motiváltan teszünk fogadalmakat, hogy mostantól odafigyelünk testi-lelki harmóniánk megtartására, belekezdünk valamilyen új sportágba, életformát váltunk és egészségesen fogunk élni vagy akár a munkánkban, környezetünkben csinálunk mostantól mindent másképp. Céljaink eléréséhez azonban kemény és kitartó munkára van szükség, hogy ne adjuk fel azonnal, amint elveszítjük a lelkesedésünket vagy egy nehezebb szakaszhoz érkezünk a siker útján.

Kezdj el tenni!, Kép: facebook

Kép: facebook

Náray Tamás, a nemzetközileg elismert divattervező és író is sok nehézséggel nézett szembe élete során, mígnem biztos egzisztenciát teremtett magának és elérte, hogy munkája által neve ismerősen csengjen szerte a világban. A nehézségekről, kudarcokról nehezen beszél az ember, még akkor is, ha ezek mindannyiunk életéhez hozzátartoznak. Tamás azonban úgy döntött, megosztja titkait és egy egész napos előadás keretében elárulja: milyen akadályokat gördített elé az élet és hogyan jött ki sikeresen a leglehetetlenebb helyzetekből is. Vajon volt olyan életszakasza, amikor azt hitte, nincs tovább? Amikor teljesen egyedül érezte magát? Most kiderül.

A legszebb újévi fogadalom
Népszerű szokás újévkor fogadalmat tenni, ezeknek azonban sokszor nagyobb a füstje, mint a lángja. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program bátorít mindenkit, hogy újévi fogadalomként válassza az önzetlenséget. Az új évben 46 kórház, összesen majd 1000 meseórával várja azokat, akik egy vidám történettel szeretnének segíteni a beteg gyerekeknek.

Hasonló problémákkal nézett szembe karrierútján Kósa Erika, Magyarország egyik legsikeresebb üzletasszonya is, aki szintén elmondja, hogyan válhatunk elismertté mind a magánéletünkben mind a munkánkban.

– Mielőtt kitűzünk magunk elé egy célt, nagyon fontos, hogy reális elvárásokat támasszunk önmagunkkal szemben. Ha nem tervezünk jól, akadályokba ütközünk, feladjuk, kudarcot vallunk, csökken az önbizalmunk, és máris letértünk a sikerhez vezető útról – mondja Kósa Erika, az EQ-sexy mozgalom alapítója. – Első lépésként számba kell vennünk, hogy mit akarunk. Mikorra szeretnénk ezt megvalósítani? Egyedül vagy segítséggel? Mit kell megvalósítani pontosan, hogy elérhessük, amire igazán vágyunk? Ezekkel a kérdésekkel muszáj tisztában lenni – teszi hozzá az üzletasszony.

A Kezdj el tenni! képzési napon előad még Szántó Ferenc motivációs tréner és Karaszi Andrea, okleveles közgazdász. Az eseményen szó lesz többek között a Kihívás vagy kísértés? Mi a tudatos gondolatirányítás? Illetve a Komfortzónán innen és túl témákról.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!