Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:
2011. február 17. 21:55 | PP-Eletforma

MIT JELENT?

Íme nyolc titkos vágy – A tiéd melyik?

Szeretnél mások fejébe,gondolataiba látni? Akkor kiválóan ki tudod találni, mire gondolnak más emberek. Az a típus vagy,aki a sorok és a szavak mögé lát.

1.                  A repülés képessége

2.                  Az időutazás képessége

3.                  Láthatatlanná válás

4.                  Röntgenszem

5.                  Az átalakulás képessége

6.                  A gondolatolvasás képessége

7.                  A jövőbe látás képessége

8.                  Szuperhallás

Melyik mit jelent?

1. A repülés képessége: Szeretsz az élet nagy dolgaira rálátni, s fontos számodra, mi hogy kapcsolódik egymáshoz. A részletek azonban  rettentően idegesítenek. Számodra a szabadság és a kockáztatás mindenek felett áll.

Karrier-tipp: Mi más is lehetne belőled, mint pilóta vagy asztronauta. De választhatsz olyan munkát is, ami lehetővé teszi, hogy befolyással bírj emberekre (pl. a politikában vagy egy kutatócsoportban)

2.Az időutazás képessége: Érdeklődsz a dolgok okai iránt, s gyakran töröd azon a fejedet, hogy a múlt miként befolyásolja a jövőt. Nagyon foglalkoztat, hogy élnek a különféle emberek.

Karrier-tipp: A tudományos kutatás, a történelemmel és az emberekkel kapcsolatos vizsgálódások megfelelők számodra. Azok a munkák, ahol befolyásolhatod a jövőt, különösen nagy örömmel töltenek el.

3. A láthatatlanná válás képessége: hajlasz arra, hogy túlzottan félénk legyél, illetve csak megfigyelőként vegyél részt bizonyos dolgokban. Szereted tudni, mi is zajlik körülötted.

Karrier-tipp: Megfigyelőként, magánnyomozóként, íróként kiválóan kamatoztathatod képességedet.

4 A röntgenszem képessége: Szeretsz átlátni a dolgokon,s egyenesen a problémák gyökeréig hatolni. Élvezettel tölt el, hogy te olyan problémákat is meg tudsz oldani, amit mások meg sem látnak.

Karrier-tipp: A problémamegoldó képességed miatt javasolhatóak a matematika, fizika,orvostudománnyal kapcsolatos területek.

5. Az átalakulás képessége: szociálisan érzékeny ember vagy, aki szeret beilleszkedni, idomulni. Talán az a titkos vágyad, hogy a többiek csodálattal forduljanak feléd.

Karrier-tipp: a szórakoztatóiparban van a helyed! A színészet például egy olyan munka, ami lehetőséget ad újra és az újra az átalakulásra.

6. A gondolatolvasás képessége:Kiválóan ki tudod találni, mire gondolnak más emberek. Az a típus vagy,aki a sorok és a szavak mögé lát.

Karrier-tipp: Jó tanácsadó vagy pszichológus lehetne belőled.

7. A jövőbe látás képessége: Rendkívül kreatív ember vagy,aki imádja a kihívásokat. Ha képes lennél rá, egyenesen előreszaladnál a jövőbe. Folyton azt kutatod, mik a lehetőségeid,és ezeket miként tudnád mihamarabb megvalósítani.

Karrier-tipp: Felfedező, kutató, tudós vagy sci-fi regényíró válhatna belőled.

8. A szuperhallás képessége: Nagy figyelmet fordítasz a hangokra. Szereted,ha a legújabb hírek is eljutnak hozzád. Sokan viszont kíváncsiskodónak titulálnak.

Karrier-tipp: Kiváló riporter vagy pletykarovat vezető válna belőled egy lapnál, de megfontolandó a zenei pálya is!

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!