Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. május 21. 17:00 | László Márta

BIKINI SZEZON

Így lehet világbajnok feneked gyorsan

Alig akad olyan nő, aki ne vágyna szebb popsira. Ki formásabbat, ki kisebbet, ki feszesebbet szeretne. Azonban a fenék az egyik legnehezebben alakítható terület, csak óriási munka árán formálható. Ebben segít az elektrokozmetikai fenékemelés, mellyel látványosan visszanyerhetjük a legjobb formánkat. Ezzel hozta magát formába Kulcsár Edina a 2014-es Miss World második helyezettje egy fürdőruha fotózásra készülve 2015-ben. Az eredmény magáért beszél!

– Az elektrokozmetikai fenékemelés előnye, hogy az eredménye gyors és látványos. A kezelés hatására csökkenni fog a kerülete, formásabb lesz, de fogyni nem lehet tőle. A módszer nagyon hatásos megereszkedett fenék kezelésére, ülőmunkát végzőknek, szülés utáni rehabilitációra vagy ha a fogyás után nem úgy alakult a popsi formája ahogyan szerettük volna. Mindezzel párhuzamosan a comb is célzottan kezelhető, formálható terület – mondta Bárányos Zsuzsa kozmetikus, elektrokozmetikus.

Kulcsár Edina feneke hátulról, Kép: facebook

Ilyen volt, ilyen lett… Kép: facebook

Hozzátette: Kulcsár Edina a 2014-es Miss World második helyezettje például egy fürdőruha fotózásra készülve így hozta magát formába 2015-ben. Annak ellenére, hogy Edina rendszeresen edz és odafigyel a táplálkozására, a célzott kezelés centiméterekkel csökkentette a fenék és a comb kerületét, feszesebb és formásabb lett.

Hogyan működik?

A fenékemelés két kezelésből áll: az első az alakformálás, ami a felső részét kezeli intenzíven. Nagyon fontos a tartóizom megerősítése, különben nincs értelme az emelésnek, ami a második kezelés. Mind a kettőnél az első lépés az elektrokozmetikai izomstimuláció, melynek során az izom enyhe elektromos impulzusokat kap, aminek hatására összehúzódik, majd elernyed. Így nő az izmoknak térfogata és a teljesítőképessége. Egy kezelés 45 percig tart, és utána sincs izomláz.

– Lényegében a fenék megfelelő izmainak stimulálása passzív izomtornát eredményez, utánozzuk a mozgást. Azonban amíg egy edzés során nagyon nehéz célzottan egy izomcsoportot fejleszteni, a kezelés képes erre – magyarázza Bárányos Zsuzsa.

Amikor mozgunk, az agyunk érzékeli ha fárad az izom, és észrevétlenül csökkenti az összehúzódások erősségét. A gépi kezelésnél azonban végig ugyanolyan erősséggel mozog az izom, mert az elektromos impulzusokat a gép adja. Ez az oka annak, hogy akár egy tíz alkalmas, három-négy hetes kúra alatt olyan eredmény érhető el, mint sokszor fél év intenzív mozgással sem.

Második lépés a bőrfeszesítés

– Nagyon fontos, hogy az izomstimulációs kezelés hatására csökken a kezelt testrész kerülete, azonban az eljárás a bőrre nincs hatással. Ezért nagyon fontos, hogy kombinálni kell más, feszesítő, kötőszövetregeneráló programmal. Ennek összeállítása minden esetben az egyéni adottságoktól és céloktól függ, ezért ezt a kozmetikus tervezi meg – mondta Bárányos Zsuzsa.

Az ideális eredményhez átlagosan tíz alkalom szükséges, ami három-négy hétig tart. Azonban nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a legjobb eredményt a helyes táplálkozással, a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelével és a rendszeres mozgással érhetjük el.

Fogyáshoz használjunk rádiófrekvenciát!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!