Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2010. január 28. 05:12 | DPA

ÉG

Horoszkóp 2010: az elégedetlen Kos

A Kos mindent a feje tetejére állít céljai elérése érdekében. Ezért aztán mindig meg is kapja, amit akar. A Szaturnusz egész évben elkíséri, emiatt aztán mindent észre is vesz, ami nem jól működik az életében. Azon se csodálkozzon, ha idén sokszor eszébe jutnak gyermekkori emlékei. Nem akart sokkal többet elérni, átélni, kipróbálni? Ha igen, 2010-ben megteheti, hiszen a megszokottnál is több energiája lesz.

Még egyedül?

A Mars segítségével már az év elején flörtölni kezd, de vigyázzon, ne siessen el semmit, még akkor sem, ha egy januári férfi/nő azonnal leveszi a lábáról. A Vénusz január közepétől február közepéig segít önnek, ekkor érdemes bármibe is belevágni. Nézzen jól körül, olyat is találhat, aki többet akar néhány forró éjszakánál. Márciusban, április végétől május közepéig, június közepe és július 10-e között is főszerepet kaphat a szerelem. Ezután már jobb, ha új partnere mellett van, hiszen augusztusban és novemberben a toleranciájára és a hűségére lesz szüksége. Ne legyen féltékeny, és legyen visszafogott, ne hagyja elcsábítani magát.

Párban?

A jó hír, hogy az év első felében a Vénusz és a Mars gondoskodik a szenvedélyről, az érzelmekről, az erotikáról. Elmélyülnek az érzelmei, és szokásával ellentétben szívesen bújik össze kedvesével. Ez különösen márciusban és április vége és május vége között fordulhat elő. Ezekben a napokban akár a gyermekáldás is megérkezhet, de ekkor érdemes beszélgetni ez új otthonról is.

A rossz hír, hogy az év második felében megérkezi a Szaturnusz hatása, ami próbára teszi a kapcsolatát. Augusztusban és még egyszer november éleződhet ki a szituáció. Ebben az időszakban ráadásul még a Vénusz sem segít, úgyhogy jobb lenne, ha nem köntörfalazna, hanem egyenesen megmondaná, mi bántja. Így lehetőségük lesz rá, hogy tiszta lappal induljanak.

Munka:

A Mars felkelti kíváncsiságát, új dolgokat szeretne tanulni. Esti iskolába is beiratkozhat, másoddiplomát is szerezhet, az ereje meglesz hozzá, a lehetőséget pedig a Merkúr hozza meg. Februárban, március vagy június második felében lesz lehetősége erre.

Ha váltani szeretne, most jobb, ha kivár, még akkor is, ha nem érzi tökéletesen boldognak magát a munkahelyén. Inkább az év vége felé, novemberben, decemberben valósítsa meg ez irányú terveit, viszont tartsa meg a titkait, ne kotyogja el az újdonságot, mielőtt nem 100 százalékig biztos.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!