Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
Megosztás:
2005. április 04. 08:22 | PP-Eletforma

Frizura költemények Jean Louis Davidtól

A trendekre figyelő, avantgárd mester új, a haj természetes esését figyelembe vevő vágási technikákat és szín kombinációkat alkotott meg az idei szezonra, melyek megadják a hölgyeknek a lehetőséget, hogy saját stílusukat szabadon alakíthassák ki.

 Hajlékonyság és rugalmasság, az arcot és a tekintetet kiemelő lágyság, derűs és személyre szabott hajszínek váltják valóra a vágyakat és az álmokat.

A neves francia hajmester és frizura divatdiktátor a “Vágyak szezonjának” aposztrofálta az idei tavaszt és nyarat. 

“Szabadság, nőiesség, vitalitás” a mester ajánlása hölgyeknek, akik arra vágynak szerinte, hogy egyre jobban emancipálódjanak mind a smink, mind a frizura terén is.

Vége a feszélyezettségnek, és a nők személyes vágyaik szerint szeretnének élni. Természetes sikkre, stilizált felszabadultságra, egyedivé tehető alapformákra vágynak?  Az új frizura modellek között megtalálhatják – állítja magabiztosan Jean Louis David.

A trendekre figyelő, avantgárd mester új, a haj természetes esését figyelembe vevő vágási technikákat és szín kombinációkat alkotott meg az idei szezonra, melyek megadják a hölgyeknek a lehetőséget, hogy saját stílusukat szabadon alakíthassák ki. Hajlékonyság és rugalmasság, az arcot és a tekintetet kiemelő lágyság, derűs és személyre szabott hajszínek váltják valóra a vágyakat és az álmokat.

A nőies és természetes vonalakhoz, elbűvölő és érzékeny smink illik.

A 6 új kreáció vágási technikáját a hozzáértők – és franciául tudók – az internetről is letölthetik.

www.jeanlouisdavid.com

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!