Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
Megosztás:
2010. január 27. 10:56 | PP-Eletforma

DÖNTS OKOSAN!

Férfihoroszkóp! Olvasd el, mielőtt beválasztanál!

Manapság minden okos nő tudatosan választ magának partnert,- van, aki még a kiválasztott férfi horoszkópját is elolvassa előzetesen. Így talán kellemetlen meglepetések sem érhetik…

A Kos férfi kisugárzásával szinte vonzza a nőket. Nem csak a külső megjelenésével, hanem határtalan dinamizmusával, kimeríthetetlen energiájával, szellemes humorával képes bárkit levenni a lábáról. Imádja a nőket, gyöngéd és figyelmes velük. Egyszerre a keresi az anyát, a hűséges barátot és a szenvedélyes szeretőt. Rámenős természete, bőbeszédűsége, fergeteges irama, amelyet másoktól is elvár, – időnként fárasztó lehet a partnere számára. Ne próbáljuk visszafogni, mert úgyis a saját feje után megy, bár gyakran hoz hirtelen, szeszélyes döntéseket, nem számolva annak következményeivel. Nagyon szerethető, ám kiszámíthatatlanul veszélyes is, sosem tudhatod, meddig és hová juthatsz vele. De vigyázz, mert féltékenységével akár az őrületbe is kergethet!

A  Bika férfi Föld jegyűként nevéhez méltóan roppant szívós és erős, – ezt a nők is értékelik benne. Kitartóan követi a kitűzött célt, ám időnkét makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez. Akkor boldog, ha a nehézségekkel megküzdve eredményeket érhet el. Társát körültekintően, többnyire egy életre választja. Jó családapa, remek szerető, aki fontosnak tartja a kényelmet, a megfelelő erotikus légkört és maximálisan kényezteti társát. Megbízható, gyakorlatias, jól kezeli és szereti a pénzt, ám szeretteitől nem sajnálja. Fontosak számára a magas pozíciók és kapcsolatok, ezekkel szeret dicsekedni is. A nők biztonságban érezhetik magukat egy Bika férfi mellett, s bár  időnként féltékeny természetű ( féltve a kapcsolat biztonságát,) mindenképpen ideális társ!

Az Ikrek férfi az egyik legellentmondásosabb jegy képviselője. Folyton nyugtalan és ideges, úgy tűnik, mintha mindig titkolózna. Sokoldalú, ragyogó ötletei révén hamar érvényesül, ám nem elég kitartó, hamar odébb áll. Az Ikrek szülötte afféle örökmozgó. Hirtelen cikázik egyik embertől a másikig, áttér egyik tevékenységről a másikra, mintha egyetlen nap alatt egész életet akarna leélni. S mindezt könnyedén teszi, ahogy a kalandok és az utazások sem jelentenek gondot neki. Ő az örök szerelmes típusa, aki gyorsan tud új kapcsolatokba is bonyolódni. Annak ellenére, hogy rámenős, közelsége sosem fárasztó. Az intimitásban mesterien képes megteremteni a jó hangulatot és partnernőjében fellobbantani a kéjt. S mert nem rabja az érzékeinek, képes kívülállóként szemlélni mindent, és megteremteni a legalkalmasabb, csillogó környezetet, a legjobb hangulatot. Rafinált szerető, aki sosem esik a rutin áldozatául.

A Rák férfi egy örök idealista álmodozó. Érzékeny természetű, és rejtélyesen titkolózó. Túlzott illedelmességében viszont a ravaszkodás, hazudozás is felfedezhető. Úgy érzi, mindig neki van igaza, ha megbántják könnyen megsértődik, és duzzogása napokig is eltarthat. Ragaszkodik a múlthoz, képes minden régi emléket, kacatot élete végéig őrízgetni. Komplikált, változékony természete miatt nem könnyű vele élni, ám társként megfontolt, nem kalandozó, igényli a biztonságos kapcsolatot. Értékeli a szépet, valószínű, hogy ilyen nőt is választ magának. Valóságos művésze a szerelemnek és az érzéki örömöknek, ilyen szempontból jól járhatunk vele…!

A tüzes jegyű Oroszlán férfi szeret a figyelem központjában lenni, figyelemfelkeltő méltóságos gesztusai és hangos beszéde a társaság domináns személyévé teszik.  Biztonságot ad a megjelenése, s ehhez ellenkezést nem tűrő, kegyetlenül őszinte modora is hozzájárul. Nem jó munkatárs! Szereti, ha a nők csodálják, ám párt csak a szép, intelligens, ám szerény nők közül választ. Partnerétől is elvárja a csodálatot, úgy érzi mindenhez joga van, még ahhoz is, hogy a mellette élő nőre rabszolgaként tekintsen. Nem véletlen, hogy sok nőtlen férfi, éppen az Oroszlánok között található.

A Szűz férfit általában a nő választja, mert ő maga ritkán kezdeményez. Két lábon áll a földön még a párválasztásban is gyakorlatias szempontok vezérlik. Nem éppen szenvedélyes szerető, ám hűséges és érzéki, figyel a partnerére. Anyagilag is a biztonságra törekszik, megbízható, megfontolt a pénzügyekben, de időnként garasoskodó. Szereti a kényelmet és a nyugalmat, kedveli a természetet, ezért gyakran kirándul és kertészkedik. Kedveli azt a nőt, aki ezekben is társa.

A Mérleg férfi házasságra és szerelemre született. Tudja, hogyan kell kényeztetni egy nőt, ám ha már megszerezte, szereti uralni és elvárja, hogy az csak az övé legyen. A Mérleg férfi számára a szerelmi aktus valóságos esemény, melyet ehhez méltón kell megélni. Érzelmeiben mégis meglehetősen felületes, rafinált és vonzó egyszerre. Állandóan a boldogságot keresi és igyekszik kiegyensúlyozottnak tűnni, ám túlzott érzékenysége időnként ingadozóvá teszik kapcsolatait. Művelt, kellemes modorú beszélgetőtárs, de gyakran nem figyel partnere érzelmeire. Nem szereti a hazugságot, ne is próbáld átverni!

A Skorpió férfi mellett "veszélyben" van minden nő! Szenvedélyesen érzéki, a szerelmi vágy olyan hirtelen tör rá, hogy robbanékony természetének szinte lehetetlen ellenállni. Magas fokon képes eljuttatni partnerét az érzékek birodalmába, de a gyöngédség helyett, inkább a szenvedélyesen vad gyönyört nyújtja. Sármos karakterű, kiváló kezdeményező és ambíciózus jellem. Szüksége van azonban tanácsadókra, gyakran labilis, ezért óvakodnia kell ilyen helyzetekben az alkoholtól és a kábítószerektől. Nem felejti a sértéseket, bosszúálló természete miatt érdemes óvatosnak lenni. A házasságot véleménye szerint a hűség és a nő engedelmessége, valamint a férfi döntő hatalma határozza meg.

A Nyilas férfi számára élvezet a hódítás. Élvezi a kalandot és a titkos viszonyokat, szereti kényeztetni, bókokkal, virágokkal elhalmozni a nőt. Sokat utazik, szellemes, szórakoztató beszélgető partner, optimista és jókedvű. Őszinte, szókimondó magatartásával azonban gyakran akaratlanul is képes megsérteni másokat. Nagylelkű és megértő, ám kissé depresszív alkat. Szereti a luxust, barátainak extravagáns ajándékokat ad. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Ő maga viszont szereti a titkolózást, pénzét is mindenféle titkos vállalkozásokba próbálja befektetni. Nem igazán képes a házasság szigorú kötelékében megmaradni, mindig titkos vadászatokra indul, ezért nem unja meg sohasem a szerelmet.

A Bak férfi ugyan hidegnek és érzéketlennek tűnik, és gyakran szenved magányossága miatt, alapjában tartós és őszinte kapcsolatra vágyik. Ő maga, bár büszke a férfiasságára, megvárja, amíg őt válasszák. A  szerelemben sem ad szenvedélyesen sokat, miközben fontos számára az erotika,  ezt inkább partnerétől várja el. Felfogása szerint nem is létezik komoly nő. Ezért is kedveli a fiatal hölgyeket, akiket könnyen elszédíthet játékosságával, romantikus készülődéseivel. Meggyőződése, hogy azoknak hálásaknak kell lenniük mindazért amit ő nyújt nekik, amire megtanítja őket. Általában érdekből nősül, de házasságában rendkívül hűséges és megbízható. Cserébe elvárja, hogy felesége jó háziasszony legyen, de ugyanakkor ügyes szerető és kitűnő élettárs is.

A Vízöntő férfi tiszteli a női nemet, s míg ő maga félszegsége miatt ritkán kezdeményez, a szerelemben igen leleményes és fantáziadús. Látszólag nyílt, ám általában hagyja, hogy őt csábítsák el. Találékony és ügyes ember, akit sok zavaros helyzetből kiment az értelme. Valamin mindig változtatni akar, folyton modernizál mindent. Élete során sokat örököl a rokonaitól. S minthogy a Vízöntő férfit két planéta is uralja,- csupa ellentét: hol gazdag, hol szegény; hol sikeres, hol kudarcokkal küzd. De sosem csügged. Nehezen lép házasságra, mert mindig az "igazit" keresi, időnként flörtöl, ám alapjában férjként megbízható.

A Halak férfi csupa ellentmondás, nem igazán kiszámítható. Az örök idealista álmodozó, aki bár értelmes és alkotó ember, de nagyon labilis. Ugyanilyen a párkapcsolatában is. Általában idealizálja az imádott nőt, szereti az okos, ésszerű asszonyokat, el is tűri azok uralmát. Nagyon befolyásolható, könnyen átveszi mások szokásait, ötleteit, ha nincs saját véleménye. Élete során sokat kap a barátaitól, örökségekhez jut, de könnyen az alkohol, a kábítószer áldozatául eshet. A Halak férfi nem a legjobb férjjelölt, mert nagyon nehezen tudja eldönteni, ki tetszik neki. Nehezen hódit meg valakit, de amint sikerült, máris más után szalad. A házasságban sem valami megállapodott, gyakran keres másutt örömet. Mégis elvárja, hogy a felesége a szerelem mellett elnéző is legyen vele szemben, ezért a Halak férfiak közt sok nőtlen marad.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!