Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. július 16. 13:00 | PP-Eletforma

KARCSÚSÁG, FIATALSÁG

Ezért a nők bármit megtennének

Mint minden nőnek, Hevesi Kriszta szexuálpszichológusnak is nagyon fontos, hogy a legjobb formáját hozza. Rendszeresen edz, odafigyel az étkezésére, azonban neki is vannak olyan testrészei, melyek karbantartására még a sport sem elegendő.

Karcsú nő tóparton, Kép: pixabay

Kép: pixabay

– Fogyni igazából nem is szerettem volna, viszont dacára annak, hogy nagyon sokat sportolok, mégis vannak olyan területek a testemen, ahonnan bizony nem akarnak eltűnni a makacs zsírpárnák – árulta el Kriszta, aki egy szakmai együttműködés kapcsán találkozott dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos, testsúlygyógyásszal, aki több mint 20 éve kutatja a fogyókúra különböző területeit.

– Számomra fontos a megbízható szakorvosi háttér, ezért nagyon megörültem, amikor Ágnes egy olyan  orvosi kezelést ajánlott, amely nemcsak karcsúsít, hanem feszesít, sőt talán még fiatalít is, és ez az a két dolog, amiért bármit megtennénk. Ráadásul egy-egy fogyókúra alkalmával többnyire nem  onnan fogyunk le, ahonnan valójában szeretnénk – mesélte a népszerű szexuálpszichológus, aki nagyon elégedett az eddig elért eredményeivel, habár először kissé megijedt a kezeléssel járó tűszúrásoktól.

A kezelés tényleg a zsírpárnákba hat!
Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos szerint a “tűfóbia” szerencsére a legtöbb páciensnél hamar elmúlik, és egy idő után megszokottá válik számukra a kezelési folyamat.

– Magának az orvosi elektrolipolizisnek az a lényege, hogy a kezelést végző szakorvos vékony tűelektródákat szúr be fájdalmatlan módon, direktben a kiválasztott testrész bőr alatti zsírszövetébe. Ezt követően a  zsírszöveti diagnózisnak és a bőr állapotának megfelelően összeállított, személyre szabott  áramcsomagokat juttat az erre a célra kifejlesztett készülékkel a kiválasztott testrész zsírpárnájába. Tehát mindenféleképpen szükség van a tűszúrásokra, viszont maga az áramhatás okozta érzés egyáltalán nem kellemetlen. –

Figyelem!
A változatosság gyönyörködtet és hidratál! A részletekért kattints ide, mert meglepődsz!

Fogyókúra kontra alakformálás: Mindig kérjük ki szakember véleményét!
Kriszta esetében már az első alkalommal szóba került, hogy nála csupán formálódásra, feszesedésre van szükség,  nem pedig fogyókúrára!

– Krisztának mind a testtömeg-indexe (BMI), mind a testzsír-százaléka a sok testmozgásnak köszönhetően a normál tartományban van, így ilyenkor tilos általános fogyást létrehozó fogyókúrába belevágni, viszont felértékelődik az a lehetőség, hogy a néhány zavaró zsírpárna helyi kezelésével jöjjön létre a kívánt egészséges karcsúsodás – árulta el dr. Gajdács Ágnes, aki azt is hozzátette, mennyire fontos, hogy mindig szakembert keressünk, ha fogyni, vagy formálódni szeretnénk!

– Nagyon sok kozmetikai jellegű alakformáló szalonban sajnos súlyfelesleggel rendelkező embereket is elvállalnak, miközben az alakformáló kezeléseknek nem indikációja a súlyfelesleg, tehát a túlsúly vagy az elhízás, ilyen esetben érdemes obezitológus szakorvos segítségét kérni – hívja fel a szakember a figyelmet a módszerválasztás fontosságára.

Kavitáció
Itt a nyár közepe, hölgyek, húzzunk bele! Kell egy jó kis alakformálás!

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!