Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. április 20. 07:00 | László Márta

TAVASZI CSILLAJEGY

Eljött az erőtől duzzadó bikák ideje

Itt valami nagyszerű készül – legalább is a bika jegyűeknek. Nemcsak a következő egy hónapban, hanem a következő hónapokban is telis-tele leszel energiával, ami nemcsak karriereden, hanem szerelmi életeden is elhatalmasodik majd. Duzzadj Te is, mint a rügyek! 

Bika csillagjegy, Kép: wikimedia

Kép: wikimedia

Óriási sikerek érnek, mert tele vagy energiákkal! A lendület a következő hónapokra is kihat majd! A munkád kiteljesedhet, feltéve, ha nem vagy bika helyett nyuszi, és meg mered mutatni ötleteidet! Hidd el, értékelni fogják az ötleteidet!

Nyitsz a világra, és ennek következtében szerelmi életed is nagy változás előtt áll. Ha már van párod, becsüld meg, mert ő is teljes energiájával Rád figyel! És ez már a válasz a Te kitüntető körültekintő viselkedésedre!

Akkor se csüggedj, ha még nem köszöntött rád a szerelem! Járj nyitott füllel és szemmel! Lehet, hogy a tavaszi zsongás Neked is meghozza a megérdemelt nagy “Ő”-t!

Azért nem árt, ha elmész egy kozmetikushoz, no meg egyszer-kétszer úszni, hogy formában tarthasd magad!… Tudod, hogy felfigyeljenek Rád!

Ez a magyar bika és a vére…
Bikavér – ez a második bor, amit a külföldiek velünk, magyarokkal azonosítanak. Két hazai termőterülete Eger és Szekszárd. Kizárólag ezen borvidékeken készült, meghatározott szőlőfajták házasításából cuvèe-kre lehet használni a bikavér kifejezést. Mindkét borvidéknek megvan a maga saját szabályozása, hogy mely szőlőfajtákból, milyen arányban készíthetik, és meddig kell hordóban, illetve palackban érlelni! És csoda a végeredmény! A Winegalss Sajtóklub vendégei az egri borosoktól Gál Tibor, a szekszárdiaktól a vesztergombi Pincészettől Vesztergombi Csaba voltak.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!