Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2015. június 25. 09:00 | PP-Eletforma

Aukció és vásár

Bennünk rejlő kimeríthetetlen energia

Aukció és vásár a beteg gyermekekért: Magyarország legismertebb kortárs művészei fogtak össze! .

Kiss Miklós, designer és képzőművész vezetésével a legismertebb hazai kortárs-, és képzőművészei fogtak össze. A Lenovo felhívására összesen huszonöten ajánlották fel alkotásukat a beteg gyerekeknek, amelyeket egy zártkörű aukción mutattak be.

A kezdeményező Lenovo ezúttal jótékonysági kampányával szeretné felhívni a figyelmet a Csodalámpa Alapítvány által felkarolt beteg gyerekekre, akik nap mint nap kénytelenek szembe nézni egy halálos kórral, és tesznek tanúbizonyságot óriási akaraterejükről.

A képzőművészeti alkotásokat pólókra nyomták, és egy divatbemutató keretében vonultatták fel, majd a közönség licitálhatott. A művészek közt találhatjuk – egyebek közt – Borbás Róbertet, Farkas Annát, Hegedűs Marcit, Lakatos Márkot és Trokán Nórát is.

Az ayukción befolyt összeget a Csodalámpa Alapítványon keresztül a beteg gyerekek kívánságainak a teljesítésére fordítja. Ezzel adnak erőt a gyógyulásához.

A műveket az Akvárium Klub Erzsébet Műhely kirakatában tekintheti meg a nagyközönség, ezután kerülnek az új tulajdonosokhoz.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!