Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2012. május 06. 16:22 | PP-Eletforma

HOROSZKÓP

Az arab horoszkóp elárulja, milyen fegyverrel védd magad

Az arab horoszkóp szerint az ember élete nem más, mint küzdelmek, harcok sora. A születési dátum szerint meghatározott jegyekhez tartozó tanácsok ezért nem jövendőt mondanak, hanem azt árulják el, hogyan küzdhetünk a rossz dolgok ellen sikeresen, hogyan védhetjük meg önmagunkat.

Pontosan ezért az arab horoszkóp nem állatjegyekre osztja az évet, hanem fegyverjegyekre – írja egy arab horoszkóppal is foglalkozó honlap, a www.delilap.hu Az arab horoszkóp közel áll a nyugatihoz abban, hogy a születési dátum szerint számolják ki, ki hova tartozik.

Parittya (január 21. – február 18.-ig):
A parittya csak megfelelő távolságból hat, akkor viszont rendkívül nagy az ereje. Éppen úgy, ahogy ön is megpróbál távolságot tartani, és amikor harcra kerül a sor, nem közvetlenül támad, hanem megvannak a megfelelő emberei, akikkel győzhet, vagy akikkel elvégeztetheti a piszkos munkát.
Mivel rendszerint pókerarcot visel, nem tudják, hogy milyen érzelmek rejtőznek önben. Ha ezek a felszínre törnek, nemcsak az ellenfeleit lepik meg, hanem a barátait is.  

Fejsze (február 19. – március 20.-ig)
A fejsze nem támadó fegyver, inkább a hétköznapi életet szolgálja, például a tűzifa aprítását.
Ön sem a támadók, hanem inkább a védekezők közé tartozik, mert nem szeret harcolni. Sokáig tűr, mások már őrültségnek tartják az önfeláldozását, ám, ha bekerül az utolsó csepp a pohárba, akkor nem kímél senkit. Őszintén megmondja a véleményét, rendszerint feldúlt képet vág hozzá, ezzel fokoza a hatást.

Tőr (március 21. – április 20.-ig)
A tőr csak akkor éri el hatását, ha ügyes ember kezében van.
Ön zseniális gondolkodású személy, pompás taktikus, akinek az emberek általában elnézik az akaratos, különc viselkedését. Mindig tudja, hogy honnan fúj a szél, a fontos információk rendszeresen megtalálják, de ezekkel nem él vissza. Viszont sokan vannak, akik ennek az ellenkezőjét feltételezik önről, megtámadják, és ezért ön valóban ugyanolyan veszélyes lesz mint a tőr.

Buzogány (április 21. – május 21.-ig)
A csata leghatásosabb eszköze, amely vezéri, fejedelmi jelvényt is jelent.
Nem támad ok nélkül senkit, de ha veszélyben látja mindazt, ami az öné, akkor kőkeményen védi érdekeit. Olyan erővel csap, hogy szinte összezúzza ellenfelét. Amikor a helyzet megkívánja, hallatlan kitartással, nyugodt odaadással, viszatántoríthatatlanul küzd, és akár lemondások árán is folytatja útját. A környezetében kemény embernek tartják, akivel nem lehet alkudozni.

Csillag (május 22. – június 21.-ig)
A harcban akkor használták ezt a fegyvert, amikor a harcos lándzsája eltört, már kilőte az összes íját, és kiütötték kezéből a kardját. Akkor is bevetették, amikor a csata vesztésre állt.
Ön az, aki soha nem adja fel, és aki bármilyen nehéz, vert helyzetből nyerni tud. Mindezt rugalmasságának köszönheti, annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni, valamint zseniális ötleteinek, amelyekből nemcsak ön, hanem még sokan mások is megélnek a környezetében.

Hosszú kés (június 22. – július 22.-ig)
A hosszú kés a szakemberek kezében a hétköznapi megélhetés legfőbb fegyvere, nem használják a harcban, és nem támadnak vele.
Éppen úgy, ahogy ön is szeret kimaradni a vitákból. A hétköznapokban a családjáért áll helyt, és sokszor nehéz körülmények között biztosítja megélhetésüket. Ön az idő haladtával szakmája kíválósága lesz, akinek tudására, megbízhatóságára és állhatatosságára akár céget is lehet alapítani.

Kard (július 23. – agusztus 23.-ig)
Vágó és döfő fegyver, amelynek forgatásához megfelelő ismeretekre, tudásra van szükség.
Gyakran a nemesség fegyvere volt, ahogyan az ön viselkedéséből is érzékelhető a "nemesség kötelez" valamilyen formája. Távol áll öntől a bosszú, nyíltan veszi fel a kesztyűt, és mindig szemtől szembe harcol, nem támad hátulról. Fontos, hogy csodálják, hogy elismerjék tudását, tehetségét, és a társaságban ön álljon a figyelem középpontjában.

Kés (agusztus 24. – szeptember 23.-ig)
Egyszerű vágóeszköz, amely a zsebben is elfér.
Ön is egyszerű lélek, nem szereti a bonyolult dolgokat, tudásával, tapasztalataival pedig zsebre vág másokat. Ahogy a késsel bármit apróra lehet vágni, úgy tudja ön is ellenfelét a vitában ízekre szedni. Általában azzal foglalkozik, ami érdekli, és rendszerint az érdekli, ami érdekében áll. Ezért, ha menet közben rájön arra, hogy valami már nem olyan érdekes, szó nélkül abbahagyja, vagyis becsukódik mint egy zsebkés.

Lánc (szeptember 24. – október 23.-ig)
A legrégibb ütőfegyver, amelyet a rablók ellen használtak, és így vált az idők folyamán a pénz, az értékek védelmének szimbólumává.
Önnek kiváló az itélőképessége, éberen kíséri az élet jelenségeit, és erősen szociális beállítotságú. Rendelkezik a másik fél érveinek meghallgatási képességével, ezzel többször elhárítja a fölösleges vitákat, nehézségeket. Emellett a saját igazát határozottan, de nem provokatív módon mutatja meg. Vasakarat jellemzi, mert amit célként kitűzött maga elé, azt mindenáron megvalósítja.

Arab tőr (október 24. – november 22.-ig)
Hosszú, hegyes fegyver, amellyel a harcos az ellenfele vértezetének nyílásai közé hatolhatott, sőt, még a páncéling gyűrűit is áttörhette.
Jaj annak, aki az ön ellensége, mert kíméletlenül elbánik vele, a sértéseket megtorolja, semmit sem felejt el, és ha elérkezet a bosszú ideje, akkor színre lép. Egész életét a rejtéjek jellemzik, remekül tud titkolódzni, élvezi a feszültséget. Egy kis ravaszságért, furfangért azonban sosem kell a szomszédba mennie.

Íj (november 23. – december 21.-ig)
Erőt, jártasságot, ügyességet, gyorsaságot, jó és tiszta látást igénylő fegyver, amellyel nagy és távoli célokat is el lehet érni.
Ön jövőbe tekintő személy, akit a sors éles és hajlékony értelemmel áldott meg. Sajnos a hétköznapok harcában gyakran előbb beszél, azután gondolkodik vagy cselekszik, elkapkodja a dolgot, vagy ott kockáztat, ahol egyáltalán nincs mit nyerni. Ám ön az élet szerencsés harcosa, és tud veszíteni is.

Lándzsa (december 22. – január 20.-ig)
Nagy hatósugarú fegyver, amelynek használata tudást igényel. Sok harcos a kézitusa megkezdése elött a lándzsa eldobásával zavarta meg, gyengítette az ellenfelét. Ha a lándzsa eltörik nem ér semmit.
Az ön kritikája, megjegyzései rendszerint célba találnak; őszinték, ettől kemények. Harcot pusztán a tekintélyért nem indít, a vitákról pedig úgy gondolja, hogy nem visznek előre. De ha harcol, nem tűri az ellentmondást, és ezzel szerzi meg a tekintélyt.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!