Facebook hozzászólás
188

Zöldborsós, spárgás és gombás vitaminbomba

Itt van a grillezés ideje. Én ezt a csodálatos és gazdag köretet, salátát gyakran szoktam készíteni. A grillezett húshoz tálalom, de főfogásként is szeretjük. Mindig nagy sikere van!

Hozzávalók

50 dkg zöldborsó, 15 dkg spárga, 12 dkg csiperkegomba, 1dkg margarin, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál cukor, metélőhagyma, só, 5%-os ételecet, vöröshagyma, őrölt fehér bors, morzsolt kakukkfű

Elkészítése

A spárgát megtisztítjuk, majd ecetes, cukros vízben megfőzzük. A zöldborsót kevés vízben megfőzzük, a cikkekre vágott gombát a felhevített margarinban megpároljuk.
Őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, majd minden hozzávalót tálba rakjuk, és összekeverjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel és metélőhagymával, majd roston sült húsokhoz vagy sült szárnyasokhoz kínáljuk.

Remélem, ízlik!

Forrás: Lenke olvasónk



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!